Wat is MeDirect Bank?

MeDirect Bank heeft zich in vijf jaar tijd weten te positioneren als belangrijke uitdager binnen de Belgische bankensector. De MeDirectfilosofie wil klanten namelijk investeringsbeslissingen laten nemen die passen bij hun individuele behoeften, gebaseerd op betrouwbare informatie en onbevooroordeelde expertise.

MeDirect biedt een verscheidenheid aan duidelijk omschreven producten om ervoor te zorgen dat klanten de aard van hun investeringen volledig begrijpen, terwijl ze ook deskundig advies geven aan klanten die de service nodig hebben.

Ondertussen is de bank vooral gekend als dé fondsenbank met meer dan 500 fondsen van 60 gerenommeerde fondsenhuizen, kant-en-klare modelportefeuilles en vermogensbeheer, zonder instap- en uitstapkosten. Maar in zowel 2014 als 2017 won de bank reeds de award voor ‘Spaarrekening van het jaar’ dankzij de ME3 Spaarrekening die ze het jaar voordien lanceerde. Die spaarrekening geniet één unieke rentevoet, wat meer transparantie moet bieden. Verder was MeDirect de eerste om online vermogensbeheer te introduceren in België. Je mikt in dat geval op een hoger rendement voor jouw spaargeld, wat gezien de historisch lage rentes tegenwoordig een ‘hot issue’ is. 

Klik hier om hun diensten te ontdekken:

AanbiederInformatie Bekijk alle voordelen
Neem zeker een kijkje op de website van medirect.Daar kunt u beleggenzonder instap- en uitstapkosten.En nu tijdelijk tot €500 welkomstpremie!Meer informatie

Door zijn samenwerking met het wereldberoemde onafhankelijke onderzoeksbureau Morningstar biedt de bank ook gratis onderzoeks- en analysehulpmiddelen voor investeringen.

Wat doet MeDirect Bank?

De bank is gericht op het bieden van innovatieve financieringsoplossingen voor middelgrote en grotere ondernemingen. MeDirect Bank biedt een reeks accountservices aan zakelijke en particuliere klanten, waaronder aantrekkelijke rentetarieven op depotrekeningen in de belangrijkste valuta, betalingsservices en vreemde valuta. Als pure internetspeler heeft MeDirect geen filialen en wordt alle klantcontact via internet, telefoon en e-mail afgehandeld.

MeDirect, al vijf jaar actief in België, wil met het initiatief nieuwe inkomsten aanboren. Niet dat de online bank niet groeit. MeDirect heeft meer dan 30.000 klanten en heeft ongeveer 1,5 miljard euro aan beheerd vermogen.

Kijk hier voor alle info:

AanbiederInformatie Bekijk alle voordelen
Neem zeker een kijkje op de website van medirect.Daar kunt u beleggenzonder instap- en uitstapkosten.En nu tijdelijk tot €500 welkomstpremie!Meer informatie

MeDirect is de afgelopen jaren op de markt gekomen als prijsbreker met spaarquotes die veel hoger zijn dan het gemiddelde. Dat zijn meestal ongereguleerde accounts. De aanbetalingen op een dergelijke rekening kunnen niet onmiddellijk worden teruggevorderd, zoals bij een traditionele rekening, maar pas na drie, zes of twaalf maanden.

Meer
Markten
Mijn Volglijst
Markten
BEL20