Waarom investeren in Nieuwpoort?

Nieuwpoort lokt jaarlijks heel wat toeristen, voornamelijk dankzij de herdenkingen aan Wereldoorlog I 1914-1918. Maar ook dankzij haar jachthaven en aanpalende promenade.Ook potentiële investeerders gaan er op zoek naar unieke kansen. Het isnamelijk een moderne badstad voor de perfecte vakantie.Sponsored by Express Deals

De kuststad heeft een oppervlakte van zo’n 31 km² waarvannet geen 7 procent aangeduid is als woongebied. In Nieuwpoort en deelgemeentes Sint-Jorisen Ramskapelle zal je dus niet veel dichte bebouwing aantreffen, eerder veelopen ruimte en nog grotere stukken groengebied. Het is de ideale gemeente voorwie op zoek is naar rust en ademruimte om even te ontsnappen aan de dagelijkse sleur. Vakantieverblijven zijn erschaars en daarom erg in trek als investering om zelf van te genieten én om tegenieten van huuropbrengst.

Al gedacht aan je eigen vakantieverblijf in Nieuwpoort?

Deze vakantieverblijven van Holiday Suites passen perfect in hetlandschap aan onze kust dankzij hun New-Englandstijl. Erzijn vakantieverblijven beschikbaar voor twee tot vijf personen met een mooi terras.Een extra troef is het binnenzwembad, waarvan je het hele jaar kan genieten.

Unieke opportuniteit: 5.000 euro korting op de eerste 3 kamers (actie geldig tot en met 30 mei).

Klik hier en ontvang vrijblijvend meer advies over deze investering. >>

Meer
Markten
Mijn Volglijst
Markten
BEL20