Topman Visa over crypto: “Wij blijven geloven dat stablecoins en CBDC’s het potentieel hebben om belangrijke rol te spelen in betaalindustrie”

De vertrekkende chief executive officer van betaalreus Visa, Al Kelly, erkent de innovatieve kracht van cryptotechnologie.  

Waarom is dit belangrijk?

Met een marktkapitalisatie van 387 miljard dollar, is kredietkaartonderneming Visa één van de grootste bedrijven ter wereld. En met meer dan 10 biljoen dollar aan verwerkte betalingen per jaar is het de onbetwiste leider onder de betalingsverwerkers.

Visie van giga-onderneming

Het nieuws: Topman Al Kelly heeft zich uitgelaten over de crypto-visie van Visa. Hij beklemtoonde het potentieel van de financiële technologie op de jaarlijkse aandeelhoudersvergadering van de giga-onderneming, die op 24 januari plaatsvond, zo weet de nieuwssite Cointelegraph.  

  • Kelly blijft erop vertrouwen dat blockchaintechnologie een belangrijke rol gaat spelen in de toekomst van de betaalindustrie.
  • Concreet haalde hij zowel CBDC’s, digitale munten
Dit premium artikel is exclusief voor abonnees
Abonneer je nu op Business AM!
Denk jij vooruit, aan de toekomst van morgen? Business AM is jouw leidraad doorheen verandering. Hol niet achter de feiten aan en maak deel uit van Vlaanderens snelst groeiende business website.
Al abonnee? Log in en krijg toegang tot alle premium artikels.
Meer premium artikelen
Meer