Streamz komt met goedkoper abonnement Streamz Basic met reclame

Streamz heeft een nieuwe abonnementsformule aangekondigd. Tot op heden was er geen reclame op Streamz, maar daar komt met Streamz Basic verandering in. Met dat goedkoper abonnement krijg je maximum 5 minuten reclame per uur te zien.

Buitenlandse streamingdiensten Disney+ en Netflix spreken er al langer over, maar nu komt ook Streamz met een formule met reclame. Die wordt al volgende week maandag, op 22 mei 2023 gelanceerd.

Streamz Basic

Op dit moment heeft Streamz twee formules: Streamz en Streamz+. Het verschil tussen de twee is dat je op Streamz+ toegang krijgt tot een grotere filmbibliotheek met recente blockbusters en oudere cinematoppers. Maar binnenkort verschijnt er een derde formule.

Streamz komt namelijk met een abonnement met reclame. Volgens Streamz is deze formule vooral interessant voor jongere gebruikers, die het vaak met een beperkter budget moeten stellen. In ruil voor maximum 5 minuten reclame per uur, betaal je met Streamz Basic 3 euro minder per maand, terwijl je wel kan genieten van het gewone aanbod van Streamz (zonder de extra films van Streamz+). Kinderprogramma’s blijven wel reclamevrij.

Drie formules

Door de komst van Streamz Basic zijn er nu drie verschillende formules op Streamz.

Streamz Basic: 5,95 euro per maand

De nieuwe formule kost, wanneer je een jaarabonnement neemt, 5,95 euro per maand. Daarbij krijg je elk uur maximum 5 minuten reclame te zien. Voor de rest kan je gewoon alle Vlaamse en internationale reeksen en films uit de catalogus van Streamz en krijg je ook twee profielen.

Streamz Premium: 8,95 euro per maand

De tweede formule is eigenlijk de “gewone” formule van Streamz. Met Streamz Premium kan je namelijk zonder reclame kijken naar alle reeksen op de streamingdienst voor 8,95 euro per maand. Daarnaast kan je op vier schermen tegelijk kijken én kan je op vijf verschillende profielen afleveringen downloaden om zonder internet te bekijken. Wie nu een abonnement op Streamz heeft, wordt vanaf 22 mei Streamz Premium.

Streamz Premium+: 13,95 euro per maand

De derde en laatste formule is Streamz Premium+. Daarmee kan je alles wat gebruikers met Streamz Premium kunnen, maar kan je ook kijken naar recente internationale blockbusters en cinemaparels van de beste filmmakers. Wie nu geabonneerd is op Streamz+, wordt vanaf volgende week automatisch Streamz Premium+.

Bekijk hier een volledig overzicht van de verschillende formules van Streamz:

Streamz prijzen
Streamz

Streamz Basic is beschikbaar vanaf maandag 22 mei 2023.

Meer