‘Sex Education’ seizoen 3 krijgt startdatum en eerste beelden

Goed nieuws voor de fans van Sex Education want de Netflix-reeks heeft eindelijk bekendgemaakt wanneer het derde seizoen te zien zal zijn. Door de coronacrisis moesten de opnames daarvoor stilgelegd worden, waardoor het wachten lange duurde dan gepland. Maar op vrijdag 17 september verschijnt Sex Education seizoen 3 dan toch op Netflix.

De ongemakkelijke, maar herkenbare situaties, de leuke personages en ongegeneerde manier waarop de reeks bepaalde onderwerpen aan bod brengt, maakten Sex Education van bij de release 2019 een van de populairste reeksen op Netflix. Toen leek het al voor de hand te liggen dat we nog wel even zouden kunnen meevolgen met de avonturen van Otis, Maeve, Eric en anderen. Laurie Dunn, bedenker van Sex Education, zei na het tweede seizoen zelfs dat ze hoopte dat er nog meerdere seizoenen komen.

De opnames voor seizoen 3 verliepen echter niet zo vlot als gehoopt. Door de coronacrisis konden die maar in september 2020 van start gaan, een half jaar later dan gepland. Van die opnames zijn nu enkele foto’s gedeeld door Netflix die je hieronder kan zien.

Tijdsprong

Bovendien zal ook het verhaal van het nieuwe seizoen van Sex Education verrassen. De reeks neemt namelijk een tijdsprong. “Het is een nieuw jaar, Otis heeft losse seks, Eric en Adam zijn officieel samen en Jean heeft een baby op komst. Ondertussen probeert nieuwe hoofdonderwijzer Hope (gespeeld door Jemima Kirke) Moordale terug te brengen naar een hoger niveau, ontdekt Aimee feminisme, wordt Jackson verliefd en doemt nog steeds een verloren voicemail op”, zegt Netflix met een knipoog naar de cliffhanger van het einde van seizoen 2 van Sex Education. Om te weten wat daarmee bedoeld wordt, moeten we wachten tot 17 september 2021.

Bekijk hier de eerste beelden van Sex Education seizoen 3

Sex-Education-seizoen-3-B-1624555130
Netflix
Sex-Education-seizoen-3-E-1624555133
Netflix
Sex-Education-seizoen-3-A-1624555129
Netflix
Sex-Education-seizoen-3-D-1624555132
Netflix
Sex-Education-seizoen-3-C-1624555131
Netflix

Zoek je in afwachting iets anders om te bekijken? Kijk dan eens naar onze lijst met de 50 beste series op Netflix.

Meer
Markten
Mijn Volglijst
Markten
BEL20