Santander: alles over hun leningen en zichtrekeningen

Santander bank maakt deel uit van de Santander Group, die werd opgericht in 1857. Die opereert wereldwijd en is de op vier na grootste bank ter wereld op basis van inkomsten. Ze telt daarom 102 miljoen klanten.

De bank werd opgericht in 2003 en is vertegenwoordigd in 13 landen. Ze richt zich op particulieren en handelaars met aanbiedingen, leningen op afbetaling en creditcards.

In België biedt ze haar klanten betrouwbare en verantwoorde financiële producten. Ze staat bekend om zijn uitstekende klantenservice die wordt aangeboden aan verschillende klanten. De bank wil ook communiceren van persoon tot persoon en altijd vriendelijk blijven ten opzichte van haar klanten.

Op zoek naar de beste zichtrekeningen?
[table id=22 /]

Diensten en producten van Santander

Banken van Santander bieden producten voor zowel particulieren als handelaren. Voor consumenten heeft ze een lening op afbetaling en een Maestro Card-creditcard. Voor de handelaars geven ze een kaart uit die handelaren zelf aan hun klanten kunnen aanbieden.

Santander Maestro Card is een bankpas waarmee je de betaling van jouw aankopen kunt uitstellen. De kaart biedt een geldreserve tot € 2.500. Je kunt geld opnemen bij geldautomaten en betalen in Belgische, Europese en andere landen.

Je kunt ook gebruik maken van het beschermingsplan dat wordt aangeboden met de Maestro-kaart. Je hebt de keuze uit drie verschillende soorten plannen, waarin verschillende verzekeringspolissen worden aangeboden: overlijdensverzekering, arbeidsongeschiktheid en onvrijwillige werkloosheid.

De producten kunnen net zo goed online worden beheerd dankzij Santander’s HomeBanking-programma. Op deze manier kan je 24/7 de status van je accounts bekijken. Je kunt dit eenvoudig aanvragen via de website. Je kan ook een simulatie uitvoeren, waarmee je kunt zien of een creditcard of eerder de lening van het beste bij je past.

Santander Bank Financiën

Santander maakt het je mogelijk om elk project met de lening op afbetaling te financieren (lenen tot € 50.000). Het is niet nodig om facturen in te dienen, je profiteert van een goed tarief, vaste maandelijkse aflossingen en looptijd en bankgaranties om jouw dossier snel te verwerken.

Om een ​​banklening bij Santander aan te schaffen, moet u 18 jaar zijn en niet op de zwarte lijst staan, wat uiteraard hetzelfde is voor alle financiële instellingen. Bovendien moet u een e-mailadres hebben en een inwoner van België zijn.

Vind de zichtrekening die bij jou past hier:
[table id=22 /]

Meer
Markten
Mijn Volglijst
Markten
BEL20