Samsung Unpacked 2024: Welke nieuwe producten mogen we verwachten?

Samsung komt volgende week met een nieuw grootschalig lanceringevenement Samsung Unpacked 2024. Daarbij worden heel wat nieuwe producten verwacht. Wij zetten alles op een rij.

In het nieuws: Samsung kondigde vorige week aan dat hun volgende Unpacked event doorgaat op woensdag 10 juli in Parijs. Daar zullen verschillende nieuwe producten voorgesteld worden.

Samsung Galaxy Ring

Op Samsung Unpacked zal er het meest worden uitgekeken naar de langverwachte Samsung Galaxy Ring. Samsung teasede dat volledig nieuwe product al tijdens het event in januari en deelde een maand later meer informatie.

  • Het gaat om een ring die onder andere je hartslag, beweging en ademhaling zal tracken tijdens je slaap. Vermoedelijk krijgt de ring ook een systeem om vruchtbaarheid te detecteren. Je zal het toestel kunnen connecteren met je smartphone, maar eveneens linken aan je smartwatch voor nog meer accurate data.

Galaxy Z Fold 6 en Galaxy Z Flip 6

De nieuwste versies van de opvouwbare smartphones van Samsung worden ook verwacht volgende week. Het gaat over de Galaxy Z Fold 6 en de Galaxy Z Flip 6. Die eerste is een toestel dat je zijdelings kan openvouwen om zo over een heel groot tabletachtig scherm te beschikken. Die tweede kan je dan weer toeklappen zodat het toestel veel compacter is om op te bergen. Mogelijk krijgen beide smartphones ook extra versies, zoals een luxueuzer Ultra-model of een compacter Slim-model.

  • Ook de Galaxy Z Flip 7 zou enkele interessante nieuwigheden krijgen. Zo wordt er een grotere batterij (4.000 mAh) en een betere camera (50 MP) verwacht.

Samsung Galaxy Watch

Ook de Samsung Galaxy Watch krijgt ongetwijfeld een nieuwe versie. Het gaat om de Watch 7. Over beide modellen is er nog niet veel bekend. Waarschijnlijk gaat het om – het is tenslotte 2024 – smartwatches met heel wat AI-features. Die zouden helpen bij het tracken van slaap en beweging.

Meer

Ontvang de Business AM nieuwsbrieven

De wereld verandert snel en voor je het weet, hol je achter de feiten aan. Wees mee met verandering, wees mee met Business AM. Schrijf je in op onze nieuwsbrieven en houd de vinger aan de pols.