Ontdek de voordelen van gepersonaliseerde betaalkaarten voor uw bedrijf

Geschreven met branded content van Wallester.

Ontdek de Nieuwe Fintech Startup: Wallester

Wallester is een financiële instelling uit Estland die efficiënte financiële oplossingen biedt. De instelling is een gelicentieerde uitgever van “Visa White label kaarten” en een betalingsprovider die gespecialiseerd is in het aanbieden van diensten ten behoeve van transactieverwerking in een “all-in-one” model. Bedrijven van alle soorten en maten kunnen gebruik maken van de gloednieuwe financiële oplossingen die Wallester biedt. Voor elke klant stelt wallester.com namelijk een gepersonaliseerde aanpak voor.

Wallester is een revolutionair en flexibel product dat verscheidene functies biedt. Hun huidige doel is om de producten van Wallester verkrijgbaar te maken voor bedrijven van over de hele wereld met de hulp van partner VISA. Momenteel is Wallester beschikbaar voor alle bedrijven die zich bevinden binnen de Europese Economische Ruimte.

De CEO, oprichter en voorzitter van de raad van bestuur Sergei Astafjev heeft samen met de COO Dmitri Logvinenko het doel om Wallester continu te optimaliseren. Daarnaast willen ze nieuwe, gepersonaliseerde aanpakken voor bedrijven voorstellen. Sergei Astafjev: “Ik geloof in de kwaliteit van Wallester producten, we bieden oplossingen aan al onze financiële partners. Gezien de grote vraag maken we de producten nu ook beschikbaar voor klanten die niet in de financiële sector zitten in de vorm van Wallester Business. Er zijn zoveel bedrijven die kunnen profiteren van onze hulp en die ons steunen!”

Wallester is een “Visa Principal Member” en kan hierdoor fysieke en digitale kaarten aanbieden die op maat gemaakt worden met uw merknaam. Deze kaarten kunnen direct aangesloten worden op contactloze betaalmiddelen zoals Google Pay, Apple Pay en Samsung Pay. Bovendien is Wallester sinds 2018 een officiële partner van Visa. Hiernaast is Wallester ook versneld lid geworden van Visa FinTech. Mede hierdoor is Wallester nu in staat om een verscheidenheid van fysieke en digitale betaalkaarten aan te bieden, zoals: debetkaarten, creditkaarten, prepaidkaarten en professionele bankkaarten. Wallester neemt onder andere deel aan Money 20.20, Dubai IFX EXPO en AIBC Summit Europe.

Wallester White-Label kaarten

Met Wallester White-Label is het mogelijk om gemakkelijk en snel “White-Label” kaarten te produceren en beschikbaar te stellen. Het zeer innovatieve CRM-systeem zorgt ervoor dat het verwerken van transacties snel en efficiënt gebeurt.

Het is mogelijk om op maat gemaakte virtuele Visa of fysieke Debit/Credit/Prepaid betaalkaarten aan te vragen. Er is natuurlijk ook de optie om een eigen kaart te ontwerpen, het materieel van de betaalkaart is zelfs te personaliseren. Fysieke kaarten worden binnen drie maanden geleverd, voor virtuele kaarten is dit slechts één maand.

Bovendien zijn er bestaande platformen beschikbaar om de betaalkaarten te beheren. Daarnaast is er een “open-API” die het mogelijk maakt om al bestaande beheerplatformen te integreren. Er bestaat ook een optie om apps te creëren die speciaal gepersonaliseerd zijn voor uw bedrijf. Hier is het mogelijk om de betaalkaarten te beheren. Ten slotte is er de optie om de voordelen van Visa Gold, Platinum, Signature of Infinite Benefits op de betaalkaarten te zetten.

Wallester is beschikbaar voor zowel zakelijk als privé gebruik. Verder is Wallester bruikbaar voor financiële en niet financiële instellingen.

Wallester Business – Zakelijke kaarten

Wallester Business is een zeer populair product voor instituties en bedrijven van verschillende soorten en maten. Bankkaarten voor professioneel gebruik kunnen snel en efficiënt geleverd worden. Deze kaarten kunnen gepersonaliseerd worden met specifieke limieten. Dit product biedt ook assistentie met het beheren van de interne zakelijke financiën.

Wallester Business biedt volledige controle over zakelijke uitgaves. Het doel was gesteld om maar liefst zeven probleemstellingen betreffend zakelijke uitgaven in de vorm van één product op te lossen:

  1. Zakelijke onkostenkaarten: fysieke en digitale betaalkaarten worden gemaakt met het kenmerk van uw bedrijf en een IBAN-account.
  2. Controle over uitgaven: het monitoren van transacties en het reguleren van limieten is mogelijk.
  3. Het goedkeuren van betalingen: verzoeken tot betalingen van medewerkers kunnen gemakkelijk goedgekeurd worden.
  4. Het aanschaffen van media: digitale kaarten maken het mogelijk om online reclames aan te schaffen.
  5. Facturatie: het uploaden van facturen via een app vergemakkelijkt het om de boekhouding op orde te houden.
  6. Beheren van het budget: een volledige geïntegreerde boekhoudservice zorgt voor overzicht van de uitgaven.
  7. Rapportering: gedetailleerde informatie van alle zakelijke uitgaven is beschikbaar.
©Wallester

Het is mogelijke om alle functionaliteiten van het product te integreren via de API. Verder is de mobiele app beschikbaar om overzicht te houden over alle zakelijke uitgaven. Inclusief: medewerker-specifieke limieten, statistieken, categorieën en het goedkeuren van betalingen. Voor elke medewerker kan een profiel worden aangemaakt met specifieke permissies. Ten slotte is er de optie om de voordelen van Visa Platinum voor je bedrijf en je medewerkers beschikbaar te stellen. Hierbij hoort toegang tot meer dan 1000 lounges over de hele wereld. Klantenservice en speciale deals voor winkels en restaurants zijn ook ter uw beschikking. Hier komt zelfs korting bij kijken voor meer dan 900 hotels van over de hele wereld.

Conclusie

Neem nu deel aan de financiële revolutie. Zoals beschreven biedt Wallester een gepersonaliseerde oplossing tot het particulier en zakelijk beheren van uw financiën. Van op maat gemaakte betaalkaarten tot mobiele apps voor het gemakkelijk overzicht houden van zakelijke uitgaven. Geniet nu van de voordelen die Wallester Business en Wallester White Label kaarten bieden.

Meer
Markten
Mijn Volglijst
Markten
BEL20