Netflix komt met webshop met exclusieve merchandise

Vanaf nu kan je in de Verenigde Staten officiële merchandise kopen van je favoriete Netflixreeksen. Het gaat om exclusieve limited edition versies van kledij en andere producten. In eerste instantie zal het enkel gaan om een Amerikaanse webshop, als deze succesvol is, wordt het mogelijk ook uitgebreid naar andere landen.

Er bestaat al heel wat merchandise van de reeksen van Netflix, maar nu komt de streamingdienst zelf met officiële merch van z’n populairste reeksen. In het verleden werkte Netflix al samen met verschillende winkelketens voor merchandise. Denk maar aan de collecties van To All The Boys en Stranger Things bij H&M.

Netflix.shop

Op Netflix.shop kunnen fans van verschillende Netflixreeksen nu merchandise kopen. Op dit moment gaat het om vier collecties die allemaal gebaseerds zijn op animes van Netflix. Zo is de eerste collectie een samenwerking met Jordan Bentley van Hypland rond de anime Yasuke. De tweede collectie is er één van Nathalie Nguyen die zich liet inspireren door de animereeksen Eden en Yasuke. Kristopher Kites maakte enkele juwelen en een collectible gebaseerd op Yasuke. En tot slot is er een samenwerking van met het Japanse merk Beams rond de anime Eden. De prijzen gaan voorlopig van 30 dollar (zo’n 25 euro) voor een T-shirt tot 135 dollar (ongeveer 111 euro) voor een klok.

Deze collecties rond anime zijn nog maar het begin van de webshop. Later deze maand zal er ook een collectie verschijnen rond Lupin. Die collectie zal bestaan uit petten, T-shirts en truien, maar ook uit huisdecoratie als kussens en een bijzettafel. De collectie met de Franse reeks wordt een samenwerking met het Louvre. Later zullen ook nog collecties volgen rond Stranger Things en La Casa de Papel.

Bekijk hier ons top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Markten
Mijn Volglijst
Markten
BEL20