Na poll over zijn positie als CEO van Twitter overweegt Musk om enkel abonnees te laten stemmen over beleidsbeslissingen

Musk heeft nog niet “officieel” gereageerd op de resultaten van een poll waarin hij vroeg of hij mocht aanblijven als CEO van Twitter. Het merendeel van zijn volgers stemde tegen. In een gesprek met één van zijn volgers opperde hij alvast dat het een goed idee zou zijn om enkel Twitter Blue-abonnees te laten stemmen over belangrijke beleidsbeslissingen.

Waarom is dit belangrijk?

Musk heeft tot nu toe al een bijzonder opvallend parcours afgelegd als CEO van Twitter. Nadat een grootschalige ontslagronde en meerdere mislukte pogingen om een abonnementsdienst te lanceren, vroeg hij aan zijn volgers of hij mag aanblijven als topman van het socialemediaplatform.

In het nieuws: Het is opvallend stil op de Twitterpagina van Musk nadat hij zijn poll lanceerde. Daaruit blijkt dat 57,5 procent van zijn volgers wil dat de miljardair opstapt als CEO van het bedrijf.

  • Musk gaf bij de start van de poll aan dat hij de resultaten van de stemming zou respecteren. Intussen doen er allerhande geruchten de ronde over wie hem zal opvolgen. Zo wordt jared kushner, de schoonzoon van de voormalige Amerikaanse president Donald Trump, genoemd als potentiële CEO van
Dit premium artikel is exclusief voor abonnees
Word abonnee en krijg onmiddellijk onbeperkte toegang tot alle artikels. Nu vanaf € 1,99/maand.

Al abonnee? Log in en krijg toegang tot alle premium artikels.
Meer premium artikelen
Meer
Markten
Mijn Volglijst
Markten
BEL20