Logeertip in Kopenhagen: Deens design in een koolkraan

In Kopenhagen opende een paar jaar geleden een opvallende logeerplek de deuren: THE KRANE. Dat deze oude koolkraan in de haven van de Deense hoofdstad niet jouw doorsnee slaapplaats is, hoeven we je al niet te vertellen. Wél opvallend is de luxe en de ruimte die je hier krijgt.

THE KRANE biedt plaats aan twee personen en is uitgerust met een wellness, een lounge en een terras. De architecten kozen bij de renovatie van de kraan voor een strak design, waarbij onder meer het bed en de bar helemaal in de inbouwkasten weggestopt kunnen worden. Het zwarte interieur verwijst naar de geschiedenis binnen de koolindustrie van THE KRANE, de materiaalkeuze viel op een strakke mix van staal, leder, hout en steen.

THE KRANE in Kopenhagen

Wie in THE KRANE verblijft, kan gebruikmaken van een wagen. Bovendien komt de conciërge van het gebouw jou oppikken op de luchthaven en brengt hij je elke dag ontbijt! Verder mag je ook onbeperkt gebruikmaken van de wellness en geniet je van een minibar met tal van wijnen, champagne en frisdranken.

Een verblijf in THE KRANE kost 2.500 euro per nacht, meer info op www.thekrane.dk

THE KRANE in Kopenhagen
Meer
Markten
Mijn Volglijst
Markten
BEL20