Lenen bij Nagelmackers

De bank Nagelmackers is een Belgische private en persoonlijke bank. Met zijn bankactiviteiten richt de bank zich op meer welgestelde klanten en zelfstandigen. Ze is actief in heel België met een breed netwerk van kantoren. De bank heeft in totaal 114 kantoren en onafhankelijke agentschappen.

Diensten

Bank Nagelmackers biedt verschillende ondersteunende diensten, zowel persoonlijke als private bankdiensten. Ze heeft financiële producten voor zowel dagelijks bankieren (debetkaarten en creditcards) als spaar- en beleggingsproducten en leningen.

Ze biedt ook verzekeringsproducten aan zoals gezinsverzekeringen, brandverzekering, rechtsbijstandsverzekering, enz. De bank biedt ook diensten aan zelfstandigen om hen te helpen bij de oprichting of ontwikkeling van hun bedrijf.

Voordelen van een creditcard uitgegeven door Nagelmackers

De creditcards aangeboden door Nagelmakers hebben verschillende voordelen. Je kunt betalingen doen online of in winkels en geld opnemen in België en in het buitenland.

Bovendien kun je genieten van verzekeringen zoals een productverzekering, een reisverzekering en een kaartverzekering. Andere voordelen zijn onder meer:

  • De bank biedt een woningkrediet aan bestemd voor de financiering van de aankoop, bouw of verbouwing van een woning. Daarnaast is er ook een lening op afbetaling waarmee je al jouw projecten kunt realiseren.
  • Nagelmacker heeft een autolening die bestemd is voor nieuwe en tweedehandse voertuigen jonger dan twee jaar. Ze kan je op maat gemaakte aanbiedingen geven en de kredietformule vinden die het beste bij je past.

Hoe kan ik een lening krijgen van Bank Nagelmackers?

Om een ​​lening te krijgen, moet je aan de volgende voorwaarden voldoen:

  • Je woont in België wanneer je het kredietcontract sluit.
  • Niet voorkomen op de zwarte lijst van het Centraal voor leningen aan particulieren van de Nationale Bank van België.
  • Beschikken over voldoende financiële draagkracht om terug te betalen.

Je kunt een kantoor bezoeken om een ​​lening te sluiten of om eerst een afspraak te maken met een adviseur. Als klant van private banking kun je contact opnemen met Nagelmackers als jouw vermogen hoger is dan € 500.000.

De bank biedt technologieën die jouw leven gemakkelijker maken. Hiermee kun je al jouw dagelijkse banktransacties uitvoeren met de Nagelmackers Online Mobile Banking. Met Mobile Banking kan je jouw saldo raadplegen en overschrijvingen regelen. Je kan je bankzaken ook altijd en overal beheren.

Meer
Markten
Mijn Volglijst
Markten
BEL20