Just Eat Takeaway.com en Getir kondigen pan-Europese samenwerking aan

Just Eat Takeaway gaat een samenwerking aan met boodschappenbezorgbedrijf Getir in heel Europa. Als onderdeel hiervan zal het volledige productportfolio van Getir worden geïntegreerd in de marktplaats van Just Eat Takeaway.com en zal rechtstreeks door Getir-koeriers worden geleverd.

De samenwerking gaat volgende week van start in Duitsland, met ongeveer 2000 artikelen die klanten online kunnen kopen in alle Getir-winkels, via de app en website van (dochter) Lieferando.

De samenwerking van twee sterke internationale merken is een absolute win-winsituatie voor beide, zegt Getir Regional General Manager, Turancan Salur. ‘Just Eat Takeaway.com klanten kunnen kiezen uit een breder assortiment kruideniers- en gemaksproducten. Tegelijkertijd zal Getir profiteren van de toegang tot de grote consumentenbasis en blijven groeien in heel Europa.’

Het partnerschap zal in de komende weken worden uitgerold naar andere Europese markten, waaronder het Verenigd Koninkrijk, Spanje, Italië en Frankrijk. Het is niet duidelijk of Nederland ook volgt.

Meer

Ontvang de Business AM nieuwsbrieven

De wereld verandert snel en voor je het weet, hol je achter de feiten aan. Wees mee met verandering, wees mee met Business AM. Schrijf je in op onze nieuwsbrieven en houd de vinger aan de pols.