Info over iPhone SE 3 gelekt: een compacte iPhone geïnspireerd op iPhone 11

Een nieuw lek heeft nu wat meer details onthuld over de aankomende iPhone SE 3. De telefoon zal naar verluidt geïnspireerd zijn op de iPhone 11 en zal worden aangedreven door een A15 Bionic, of een aangepaste versie van de chipset. De lancering blijft gepland voor de eerste helft van 2022.

Naar verluidt zal de iPhone SE 3 worden gebaseerd op een iPhone 11-achtig ontwerp. De nieuwe telefoon wordt de een mix van de eerste iPhone SE en de iPhone 5S, en de iPhone SE 2 en iPhone 8. Al is die informatie nog niet zeker, aangezien dezelfde leaker eerder al beweerde dat de iPhone SE 3 de ontwerpkeuzes zou overnemen van de iPhone XR.

Het lek herhaalt ook dat de iPhone SE 3 zal worden aangedreven door een A15 Bionic. Ten slotte beweren eerdere rapporten dat het nieuwe toestel een LCD-scherm zal krijgen.

Hoewel gefluisterd wordt dat de iPhone SE 3 uitgerust zal zijn met een A15 Bionic, het zal hoogstwaarschijnlijk een aangepast model zijn. Het is nog niet bekend hoe groot de verschillen zullen zijn, maar de prestaties zullen waarschijnlijk, zelfs in het beste geval, niet beter zijn dan die van de iPhone 13.

De iPhone SE 3 zal naar verwachting zijn debuut maken in maart-april 2022. Het toestel zal daarbij het prijskaartje van de iPhone SE 2 behouden, volgens eerdere lekken.

Meer
Markten
Mijn Volglijst
Markten
BEL20