Herlaadbare Visa kaart

Visa levert allerlei verschillende producten, systemen en diensten aan financiële instellingen, zoals banken. Om gebruik te kunnen maken van dergelijke diensten en producten dient een financiële instelling wel eerst lid te worden van het bedrijf. De meeste mensen kennen Visa in het bijzonder van de kredietkaartservices die het bedrijf verleent. De Visa kaart is echter een breed scala aan krediet-, debet- en herlaadbare kaarten. Met deze kaarten kun je snel, gemakkelijk en vooral veilig betalen door de bekrachtiging van een transactie door middel van de plaatsing van een handtekening of door het ingeven van een geheime pincode.

Wat is een herlaadbare Visa kaart?

Een herlaadbare, ook wel prepaid, Visa kaart is een financiële geldreserve die je vooraf zelf aanlegt en die beveiligd wordt door middel van een persoonlijke pincode. Met een herlaadbare Visa kaart kun je profiteren van het betaalgemak van een kredietkaart, maar dan zonder het opnemen van krediet, het opbouwen van een schuld en het betalen van een rentevergoeding.

Nadat je geld op de herlaadbare Visa kaart hebt gestort kun je er niet alleen betalingen mee verrichten, maar eveneens geld mee opnemen aan een geldautomaat. Voor het gebruik van een herlaadbare Visa kaart betaal je eenmalig een geringe financiële vergoeding. Vervolgens kun je direct je saldo opwaarderen. Hierbij dien je wel rekening te houden met het maximale bedrag dat je per opwaarding kunt storten en het totaal bedrag dat je jaarlijks maximaal op de kaart mag zetten.

Aanvraag van een herlaadbare Visa kaart

Op het ogenblik dat je geïnteresseerd bent in de gemakken van een herlaadbare Visa kaart dan kun je deze eenvoudige en snel online aanschaffen en betalen. Uiteraard kun je ook terecht bij één van de verkooppunten bij jou in de buurt om een dergelijke Visa kaart in je bezit te krijgen. Met een opgewaardeerde herlaadbare Visa kaart kun je wereldwijd betalen bij alle bedrijven die Visa accepteren. Dit geldt overigens niet alleen voor fysieke bedrijven zoals winkels en restaurants, maar eveneens voor online verkopers. Met de herlaadbare Visa kaart kun je bovendien geld opnemen aan geldautomaten die herkenbaar zijn aan het Visa-logo.

AanbiederInformatieBekijk voordelen
Tip: aanvragen in 2 minutenGratis geld opnemen in België en het buitenland!Meest aangeklikte kredietkaartMeer informatie
Tip: U kan er alles online mee betalen!Meer informatie
Een kredietkaart voor studenten!Meer informatie

Voordelen van een herlaadbare Visa kaart

Een herlaadbare Visa kaart biedt een groot aantal voordelen. Zo geniet je onder andere van het betaalgemak van een reguliere kredietkaart, maar steekt je hierbij niet in de schulden. Je hebt dus geen financiële verplichtingen achteraf. Verder hoef je geen rente te betalen over het geld dat je uit hebt gegeven met de herlaadbare Visa kaart. Vooraf heb je dit er immers zelf op gestort. Om die reden zal een financiële instelling, die de herlaadbare Visa kaart verstrekt, ook geen toetsing uitvoeren bij het CKP naar je kredietwaardigheid of eventuele schulden.

Een herlaadbare Visa kaart kan ook door een minderjarige worden gebruikt, mits een wettelijke vertegenwoordiger het contract (mede)ondertekend heeft. Dit kan erg handig zijn als een kind zonder ouders op reis gaat of (tijdelijk) in het buitenland studeert of werkt. Maar ook voor volwassenen kan een herlaadbare Visa kaart op reis erg goed van pas komen, bijvoorbeeld als extra geldreserve of in geval van nood.

Meer
Markten
Mijn Volglijst
Markten
BEL20