Goldprint overgenomen door Franse groep LGR Emballages

Het Belgische bedrijf Goldprint uit Huizingen, gespecialiseerd in de productie van vouwdozen en folders voor de farmaceutische sector, wordt overgenomen door zijn Franse sectorgenoot LGR Emballages. Financiële details over de transactie werden niet bekend gemaakt. Goldprint, dat een jaaromzet van 11 miljoen euro realiseert, zal volgens het Franse bedrijf echter ook na de overname een aparte entiteit binnen de groep blijven. Er wordt aan toegevoegd dat ook de naam Goldprint behouden zal blijven. Voor de 85 werknemers van Goldprint zal de overname evenmin gevolgen hebben. Met VTK in Antwerpen, dat vier jaar geleden werd overgenomen, heeft LGR Emballages al een divisie in België. De twee Belgische dochterbedrijven zullen door hun activering volgens het Franse moederbedrijf één van de marktleiders in de Benelux worden. LGR Emballages heeft negen vestigingen in Frankrijk, België en Spanje. (MH)

Meer
Mijn Volglijst

Wall Street sluit hoger

02/12/2021 21:10

(ABM FN-Dow Jones) De Amerikaanse beurzen zijn donderdag hoger gesloten. De S&P 500 won 1,4 procent op 4.577,10 punten, de Dow Jones index steeg 1,8 procent tot 34.639,79 punten en de Nasdaq eindigde 0,8 procent hoger bij een slotstand van 15.381,32 punten.

Volgens marktanalist Michael Hewson van CMC Markets is het de vraag of de winsten duurzaam blijken of dat aandelen toch kwetsbaar blijven voor negatieve nieuwsberichten.

Lees meer...
Markten
Lees meer...
Markten
Mijn Volglijst
Markten
BEL20