Geld lenen zonder papierwerk

Op het moment dat je niet beschikt over papieren, zoals loonstrookjes, maar je toch snel (tijdelijk) wat extra financiële speelruimte wilt creëren dan is dat vandaag de dag ook echt mogelijk. Dit is erg handig want vaak dien je een heleboel documenten ter controle aan te bieden als je een lening of een krediet aan wilt gaan. Zonder een appeltje voor de dorst kun je dus ook eenvoudig aan wat extra geld komen via het internet in de vorm van een zogenaamde minilening.

Geld lenen zonder papierwerk

Een minilening, ook vaak aangeduid als flitskrediet, is een speciale leenvorm die in het leven is geroepen om geld lenen aanzienlijk eenvoudiger en toegankelijker te maken voor een heleboel mensen. De minileningen zijn onder andere zo toegankelijk omdat:

  • je alles online kunt regelen,
  • je dus geen afspraak bij een bank of andere financiële instelling hoeft te maken,
  • je geen papierwerk op hoeft te sturen,
  • je niet onderworpen wordt aan een tijdrovende CKP check,
  • je snel en eenvoudig geld op je rekening krijgt.

Op het moment dat je nu een aanvraag voor een minilening indient dan is de kans groot dat je binnen een etmaal geld tot je beschikking hebt.

AanbiederMin leningMax leningGratis vrijblijvende simulatie (tip)
€ 1200€ 75.000Simulatie maken
€500,01€ 25.000Simulatie maken
€5001€50.000Simulatie maken
€1250€50.000Simulatie maken

Let op: geld lenen kost ook geld!

Geld lenen zonder papierwerk of een CKP check

Bij een groot aantal online kredietverstrekkers wordt niet aan een zogenaamde zwarte lijst check gedaan. Dit bespaart niet alleen een heleboel tijd, maar ook kun je met een CKP codering achter je naam, vanwege reeds afgesloten leningen of kredieten of vanwege betalingsproblemen in het heden of het verleden, een minilening aanvragen.

De verstrekkers van minileningen zijn wettelijk namelijk niet verplicht om een zwarte lijst controle uit te voeren. Het betreft immers maar een gering geldbedrag dat je leent en tevens is de looptijd van een minilening erg kort. Alleen aanvragers van leningen van meer dan 1000 euro of een met een looptijd van meer dan drie maanden dienen te worden bij het CKP gecontroleerd. Een CKP check is een tijdrovende procedure die er de oorzaak van is dat een heleboel mensen worden uitgesloten een lening aan te gaan.

Hoeveel kun je lenen zonder papierwerk?

Hoeveel geld je leent met een minilening hangt af van je leendoel. Je hoeft de kredietverstrekker hier niet van op de hoogte te stellen. De enige voorwaarden waar je aan dient te voldoen zijn:

  • je bent minimaal 21 jaar oud,
  • je ontvangt frequent inkomen, bijvoorbeeld in de vorm van een uitkering, pensioen of studiefinanciering,
  • het bedrag dat je leent overschrijdt de 1000 euro niet,
  • het geleende bedrag moet binnen de looptijd van de minilening volledig afgelost kunnen worden.

Wanneer je meer dan 1000 euro wilt lenen dan kun je ervoor kiezen om bij meerdere aanbieders een minilening af te sluiten.

Snel en gemakkelijk geld lenen zonder papierwerk

Indien je een minilening af wilt sluiten en op die manier wat (tijdelijk) extra geld in handen wilt krijgen dan kost dit slechts weinig tijd. Het enige dat je moet doen is, door middel van een zoekmachine zoals Google, op zoek gaan naar een betrouwbare aanbieder van minileningen. Na het aanvragen van een aantal vrijblijvende offertes kunt je beslissen bij welke kredietverstrekker je geld wilt lenen. Bij het maken van je keuze kun je je baseren op de voorwaarden die aan de leningen zijn verbonden. Elke aanbieders en elke lening kennen immers een aantal eigen voorwaarden.

Op het ogenblik dat je de meest gunstige lening voor je persoonlijke situatie hebt gevonden, vul je het speciale aanvraagformulier op de website van de kredietverstrekker van je keuze in. Je krijgt dan binnen enkele minuten een ontvangstbevestiging per sms of mail. Indien je aanvraag goed is gekeurd dan zal de verstrekker van de minilening het geld via een spoedoverboeking op je rekening storten. Je hebt het geld als bestaande klant van een kredietverstrekker soms al binnen 10 minuten tot je beschikking. Bij nieuwe klanten duurt dit meestal iets langer, maar ook zij beschikken, na goedkeuring, nog op de dag van de leenaanvraag over het gevraagde geldbedrag.

Meer
Markten
Mijn Volglijst
Markten
BEL20