Geld lenen zonder bank

Soms kan het moeilijk, of zelfs onmogelijk, zijn om geld te lenen bij een bank. Je kunt dan besluiten om een lening af te sluiten bij een andere financiële instelling. Dit kun je bijvoorbeeld doen als je snel extra geld nodig hebt om een dringende reparatie aan je auto uit te laten voeren, maar je salaris nog niet gestort is.

Waarom geld lenen zonder bank?

Wanneer je bij een bank een lening af wilt sluiten dan dien je:

  • een afspraak te maken,
  • een behoorlijk dossier aan bewijsstukken op te sturen,
  • te wachten op een beoordeling van je kredietwaardigheid, onder andere door een tijdrovende controle bij het CKP.

Lenen bij een bank met een codering achter je naam, wordt vrijwel onmogelijk. Een CKP codering krijg je als je:

  • al een lening hebt,
  • betalingsproblemen hebt, of deze in het verleden hebt gehad.

Geld lenen zonder bank kan dan ook sneller en zonder eerst een dossier op te sturen ter controle.

Vrijblijvende Simulatie maken

Aanbieder

Mijn lening

Max lening

Gratis vrijblijvende simulatie (tip)

€ 1200

75.000

Simulatie maken

€500,01

25.000

Simulatie maken

€5001

€50.000

Simulatie maken

€1250

€50.000

Simulatie maken

Let op: geld lenen kost ook geld!

Cofidis

Het Franse Cofidis richt zich op financiële dienstverlening dat onderdeel is van de Otto Group. Het bedrijf is een expert op het gebied van kredietverstrekking op afstand. Cofidis is actief in een zevental andere landen binnen Europa. Het bedrijf probeert, door goed te luisteren naar haar klanten, de meest geschikte oplossing te vinden. Cofidis streeft ernaar om op een transparante en duidelijke manier kredieten te verstrekken aan een breed scala aan klanten. Lees meer.

Hellobank

Hellobank is een mobiel onderdeel van BNP Paribas Fortis waardoor je verzekerd bent van een heleboel ervaring en kennis op financieel vlak. Hellobank is een moderne en innovatieve bank die volledig online werkt. Deze bank zorgt ervoor dat je altijd veilig en mobiel je bankzaken kunt regelen. Bij Hellobank staat een autonome relatie centraal waarbij klanten toch altijd op hulp en advies van hun bank kunnen rekenen. Een team van experts staat voortdurend met raad en daad voor klanten van Hellobank klaar. Lees meer.

Cetelem

Cetelem is het juiste adres voor het uitvoeren van je dromen. Deze solide financiële instelling zal je helpen bij het vinden van de meest gunstige en verantwoorde kredietvorm. De afbetaling van een lening wordt vooraf duidelijk en helder vastgelegd zodat je weet waar je aan toe bent. Naast diverse leningen biedt Cetelem ook de Cetelem Maestro® kaart aan waarmee kan worden betaald of geld kan worden opgenomen. Maandelijks betaal je vervolgens het gebruikte geld terug. Lees meer.

Kredietpartner

Kredietpartner zorgt op een betrouwbare manier voor wat extra geld in de vorm van persoonlijke leningen. Voor elk leendoel is wel een passende oplossing te vinden bij Kredietpartner. Dus of je nu geld wilt lenen voor een nieuwe auto, je huwelijksfeest of een vakantie, het kan allemaal. Bij Kredietpartner kun je immers geld lenen tegen de meest gunstige voorwaarden. De dienstverlening is altijd uitstekend bij Kredietpartner. Je kunt altijd terecht met vragen over lopende of af te sluiten leningen. Lees meer.

CreditVite

CreditVite wil altijd een lening op afbetaling voor je te regelen tegen de aantrekkelijkste voorwaarden. Het bedrijf maakt gebruik van een aantal uiteenlopende formules en kan putten uit een jarenlange ervaring. Bij CreditVite kun je dan ook niet alleen terecht voor het afsluiten van een autolening, maar ook voor een hypotheek of een zakelijk krediet. Bovendien biedt CreditVite haar klanten de mogelijkheid om offertes en leningen online aan te vragen. Je kunt dus altijd en overal je financiële zaken op orde regelen. Lees meer.

Auxifina

Auxifina is gespecialiseerd in consumptiekredieten en staat bekend vanwege de jarenlange ervaring en het breed scala aan kredietoplossingen. Je kunt bij Auxifina terecht voor de meest uiteenlopende leningen en leendoelen. De medewerkers van Auxifina zoeken altijd een financiële oplossing op maat. Een aanvraag zal snel en discreet worden behandeld. Bovendien kun je rekenen op een heldere en transparante communicatie. Lees meer.

Finalys

Finalys staat bekend vanwege de vrijblijvende en kosteloze zoektocht naar de meest gunstige lening voor haar klanten. Dit is mogelijk door de jarenlange ervaring. De aanvraag voor een lening doe je eenvoudig online. Bij Finalys staan kwaliteit en snelheid voorop. Bovendien betaal je niets voor alle geleverde services om de beste lening te regelen. Lees meer.

Beobank

Beobank NV/SA is onderdeel van CMNE Belgium, dochterbedrijf van het Franse Crédit Mutuel Nord Europe. Deze bank biedt soepele en vernieuwende oplossingen voor een heleboel financiële zaken. Alle producten en diensten worden door Beobank respectvol en verantwoord aangeboden. Beobank heeft een enorme kennis van de Belgische financiële markt. De bank biedt een breed scala aan interessante verzekeringsmogelijkheden. Lees meer.

Meer
Markten
Mijn Volglijst
Markten
BEL20