Geld lenen bij Record Bank

Record Bank biedt oplossingen op maat, competitieve interestvoeten en flexibele looptijden aan. Als je geld wil lenen bij Record Bank, kan je kiezen uit drie soorten leningen die onderverdeeld zijn in verschillende categorieën. Zo kan je geld lenen voor je woning of je voertuig en lenen op afbetaling. 

Lenen op afbetaling

Bij Record Bank kan je een persoonlijke lening aangaan vanaf 1.300 euro. Je hoeft dus geen hoge bedragen te lenen. Deze lening kan je aangaan om bijvoorbeeld de aankoop van een pc of een nieuwe zetel te financieren.  

Tip! Bekijk ook deze aanbieders:

AanbiederMin leningMax leningGratis vrijblijvende simulatie (tip)
€ 1200€ 75.000Simulatie maken
€ 500€ 10.001Simulatie maken
€500,01€ 25.000Simulatie maken
€5001€50.000 Simulatie maken
€1250€50.000Simulatie maken

Let op: geld lenen kost ook geld!

Woning

Als je op zoek bent naar een lening voor een (nieuwe) woning, kan je bij Record Bank terecht voor vijf verschillende leningen.

Zo kan je een woonlening aangaan bij Record Bank met een flexibele looptijd tussen de 5 en 30 jaar. Daarnaast is er de renovatielening en die is geschikt voor zowel grote als kleine verbouwingswerken. Het minimumbedrag voor een renovatielening is 2.500 euro. Deze lening heeft een looptijd tussen de 6 en 20 maanden.

Je hebt ook de mogelijkheid om een energiekrediet aan te gaan. Met dat krediet kan je de kosten spreiden tijdens het bouwen van een energiebesparende woning of verbouwingen aan een ruimte in de woning. Het kan ook zijn dat je premies krijgt van lokale overheden of een netbeheerder. Ga zeker na of jij hiervan kan genieten.

Vervolgens kan je een overbruggingskrediet aanvragen als je vorige woonst nog niet verkocht is, maar je wel al in bezit bent van een nieuwe woning. Dat krediet geeft je tot maximaal 24 maanden de tijd om zorgeloos de beste koper voor je oude woning te vinden. Bij het overbruggingskrediet zijn er twee mogelijkheden. Ofwel betaal je maandelijks interesten op het geleende bedrag en betaal je het overbruggingskrediet af als het oude huis verkocht is,of anders ga je voor een light overbruggingskrediet waarop je geen interesten betaalt, maar wanneer de oude woonst verkocht is, los je het kapitaal en de daarbijhorende interesten af.

Als laatste is er nog het Hypo krediet. Dankzij dat krediet kan je voorschotten of notariskosten bij de aankoop van een woning financieren,alsook de successierechten van een woning die je erft. Ook hier bestaat een lightversie. Bij Record Bank blijft de rentevoet hetzelfde tijdens de hele looptijd van het krediet.

Voertuig

Er zijn verschillende soorten leningen die je kan aangaan bij Record Bank om de aankoop van een voertuig te financieren.

Als eerste heb je de lening voor een ‘light’ auto of motor tot 3 jaar oud. Deze lening is ideaal voor mensen die regelmatig van wagen veranderen, daarom is de benaming van deze soort voertuigen ‘light’. Je zal hier kleinere bedragen afbetalen per maand omdat je de auto voor een kortere periode houdt. Wanneer je de overstap maakt naar een nieuwe auto, kan je de oude auto doorverkopen. Daarom betaal je dus maandelijks slechts kleine bedragen af. Zo kan je op het einde van de lening het resterende bedrag afbetalen met de inkomsten van je ‘oude’ auto. De looptijd van deze lening is doorgaans tussen de 24 en 60 maanden.

Ten tweede heb je de gewone lening voor auto’s of motoren. Er is een onderscheid tussen leningen voor auto’s tot 3 jaar oud en auto’s die meer dan 3 jaar oud zijn. Het verschil zit hem vooral in de looptijd. Wanneer de voertuigen meer dan 3 jaar oud zijn, is er een looptijd voorzien van 60 maanden voor zowel wagens als motoren. Als de auto’s minder dan 3 jaar  oud zijn, zijn de looptijden voor de motoren hetzelfde maar de auto’s kunnen een looptijd hebben tot maximaal 84 maanden.

Ten derde zijn er nog leningen voor andere voertuigen zoals een bestelwagen of caravan. Record Bank zal samen met jou bekijken welke lening het beste bij je wensen past. Voor dit soort leningen kan je lenen vanaf 1.300 euro en kan de financiering gespreid worden over een periode 144 maanden.

AanbiederMin leningMax leningGratis vrijblijvende simulatie (tip)
€ 1200€ 75.000Simulatie maken
€ 500€ 10.001Simulatie maken
€500,01€ 25.000Simulatie maken
€5001€50.000 Simulatie maken
€1250€50.000Simulatie maken

Let op: geld lenen kost ook geld!

Er zijn dus heel wat mogelijkheden om te lenen bij Record Bank. Zij gaan met plezier met jou aan de slag en zoeken samen met jou de lening die het beste bij je behoeftes past.

Meer
Markten
Mijn Volglijst
Markten
BEL20