Fintro bank en verzekeringen: wat kan je ermee doen

Fintro is een distributiemerk van BNP Paribas in België en bedient individuele klanten, ondernemers en kleine bedrijven in België. Het netwerk van agenten omvat bijna 300 bankagenten en verzekeringsmakelaars, ondersteund door duizend kantoormedewerkers. Als geregistreerde verzekeringsmakelaars bieden Fintro-agenten klanten ook verzekeringsdekking en bescherming op alle gebieden.

Fintro-agenten staan vaak dicht bij hun klanten. Ze zijn er altijd om te helpen hun financiën optimaal te beheren en om hen te adviseren over hun persoonlijke plannen en professionele projecten. De kernwaarden van zijn ‘professionaliteit’ en de ’toegankelijkheid’ die ligt in de kennis van de klant, de langetermijnrelatie, de nabijheid en transparantie.

Op zoek naar de beste zichtrekening?

Aanbieder Advies Aanvragen
Vergelijk alle zichtrekeningen van KBC!Meer informatie
Tip: open een gratis zichtrekening!Meer informatie

Diensten geleverd door Fintro

Fintro biedt hetzelfde uitgebreide assortiment bankproducten en -diensten als BNP Paribas Fortis. Dit aanbod bestaat uit zichtrekeningen, spaar- en beleggingsproducten, creditcards en leningen. Naast deze diensten waar je van kunt genieten via een agentschap of via het online PC Banking-platform, kan bankieren ook eenvoudig worden geregeld via de Easy-banktoepassing op de smartphone.

De lening

Fintro biedt hypothecaire leningen, maar ook lening op afbetaling die je kunt gebruiken om allerlei projecten te financieren: een auto, renovatiewerkzaamheden, energiebesparende werkzaamheden (isolatie, zonnepanelen, enz.), elektronische apparatuur, huwelijk, vakantie, enz.

Met een renovatielening kun je bijvoorbeeld een nieuwe badkamer of keuken kopen. Ook hier kun je genieten van een belastingvoordeel. Als je energiebesparende werken wilt uitvoeren, zoals het installeren van nieuwe ramen en deuren, isolatie, een nieuwe condensatieketel of zonnepanelen, kan je  het energiekrediet gebruiken.

Bovendien kun je een persoonlijke lening aanvragen voor verschillende doeleinden. Om een ​​bruiloft, vakantie, televisie of kleine verbouwingen te financieren, hoef je niet aan je spaargeld of investeringen te komen. Het maandbedrag en de looptijd van al deze leningen kunnen worden aangepast aan jouw budget.

Om een ​​Fintro-lening te krijgen, moet je minstens 18 jaar oud zijn en niet op de zwarte lijst voor leningen aan particuliere personen staan. Andere voorwaarden kunnen ook van toepassing zijn, aarzel niet om contact op te nemen met een Fintro-bureau voor meer informatie hierover.

Om een ​​lening aan te vragen, moet je naar het dichtstbijzijnde bureau gaan, dit is niet online mogelijk. Nadat jouw aanvraag is goedgekeurd en jouw leningsovereenkomst is ondertekend, ontvang je het geleende bedrag op jouw bankrekening. Fintro is momenteel alleen actief in België als een bank en heeft zijn hoofdkantoor in Brussel.

Vind hier de zichtrekening die echt bij je past:

Aanbieder Advies Aanvragen
Vergelijk alle zichtrekeningen van KBC!Meer informatie
Tip: open een gratis zichtrekening!Meer informatie
Meer
Markten
Mijn Volglijst
Markten
BEL20