Elon Musk overweegt om ons te laten betalen om Twitter te gebruiken

Er gaat geen dag voorbij zonder dat Elon Musk, de nieuwe CEO van Twitter, op één of andere manier zijn stempel wil drukken op het bedrijf. De miljardair overweegt nu om ons te laten betalen om Twitter te gebruiken.

Waarom is dit belangrijk?

Musk heeft één van de meest invloedrijke socialemediaplatformen gekocht. Hij heeft een bepaalde visie voor Twitter die hij beetje bij beetje aan het realiseren is. Zo heeft hij al enkele opvallende wijzigingen aangekondigd, waaronder een betalend abonnement voor wie zijn profiel wil verifiëren.

In het nieuws: Musk is van plan om alle Twitter-profielen achter een betaalmuur te plaatsen.

  • Platformer, een Amerikaans nieuwsplatform, heeft vernomen dat de miljardair veel verder wil gaan dan gebruikers enkel te laten betalen om een blauw vinkje naast hun naam te krijgen. Musk heeft dat naar verluidt in verschillende vergaderingen vermeld.
  • Zo zou hij overwegen om alle gebruikers maar beperkte toegang tot het socialemediaplatform te geven. Wie Twitter langer of meer wil gebruiken,
Dit premium artikel is exclusief voor abonnees
Abonneer je nu op Business AM!
Denk jij vooruit, aan de toekomst van morgen? Business AM is jouw leidraad doorheen verandering. Hol niet achter de feiten aan en maak deel uit van Vlaanderens snelst groeiende business website.
Al abonnee? Log in en krijg toegang tot alle premium artikels.
Meer premium artikelen
Meer

Ontvang de Business AM nieuwsbrieven

De wereld verandert snel en voor je het weet, hol je achter de feiten aan. Wees mee met verandering, wees mee met Business AM. Schrijf je in op onze nieuwsbrieven en houd de vinger aan de pols.