Een 12-stappenplan om het gevecht tegen de drank te winnen (zonder de AA)

De Amerikaanse journalist en schrijver Paul Carr schreef in de Wall Street Journal een opmerkelijk stuk over zijn jarenlang gevecht met alcohol. Hij legt hij uit hoe zichzelf al die tijd wijsmaakte dat hij geen alcoholicus was, maar uiteindelijk tot de conclusie kwam dat nu maar eens gedaan moest zijn met de drankduivel. Het 12-stappenplan van de Anonieme Alcoholisten (AA) was echter niets voor hem, en in de plaats daarvan creëerde hij zijn eigen 12-stappenplan, wat hem uiteindelijk van zijn alcoholverslaving afhielp.

Meer
Mijn Volglijst

Beursupdate: Brussel duikt weer in het rood

02/12/2021 13:18

(ABM FN) De Brusselse beurs wist donderdagmiddag niet de kleine ochtendwinsten vast te houden. In het begin van de namiddag daalde de Bel20 0,4 procent naar 4.136,94 punten. 

In de hoofdindex stegen Argenx en Ackermans & van Haaren met respectievelijk 1,2 en 1,0 procent. Daarmee zijn de winsten aanzienlijk kleiner dan eerder op de dag.

Kepler Cheuvreux zette Argenx op de kooplijst en verhoogde het koersdoel. De analisten geloven in het potentieel van goudhaantje Efgartigimod.

Lees meer...
Markten
Lees meer...
Markten
Mijn Volglijst
Markten
BEL20