De voordelen van een Mastercard Gold

Een creditcard is voor veel mensen dé ideale manier om over de hele wereld gemakkelijk allerlei betalingen uit te kunnen voeren. Voor zij die dat tikkeltje meer wensen dan wat vervat zit in een gewone creditcard, bestaat de Mastercard Gold. Dat is een creditcard met meer mogelijkheden dan de creditcard die je waarschijnlijk gewend bent. De Mastercard Gold is aan te vragen via de website van Mastercard en voor die kaart betaal je jaarlijks één vast bedrag. Zo kom je achteraf niet voor onaangename verrassingen te staan.

Is de Mastercard Gold iets voor jou? Lees hier alle voordelen van deze hoogwaardige creditcard ten opzichte van de gewone creditcard van Mastercard, ook wel de Mastercard Classic genoemd.

Kredietkaart aanvragen in 2 minuten?

AanbiederInformatieBekijk voordelen
Tip: aanvragen in 2 minuten Gratis geld opnemen in België en het buitenland!Meest aangeklikte kredietkaartMeer informatie
Tip: U kan er alles online mee betalen!Meer informatie
Een kredietkaart voor studenten!Meer informatie 

Wereldwijd betaalgemak

Een groot pluspunt van alle creditcards van Mastercard, is dat ze wereldwijd te gebruiken zijn. Of het nu om een aankoop in een winkel, een etentje in een restaurant of een online aankoop gaat, overal waar het logo van Mastercard te zien is, kan je betalen met je de Mastercard Gold.

Met de Mastercard Gold is de bestedingslimiet hoger dan op de gewone creditcard van Mastercard, waardoor het betaalgemak nog verder verhoogd wordt. Standaard is de bestedingslimiet op de Mastercard Gold € 5.000,00, en dat is dubbel zo hoog als dat bij de Mastercard Classic. Bovendien zullen vrijwel alle aankopen die je doet met de Mastercard Gold verzekerd zijn tegen verlies, diefstal en beschadiging.

Dat geeft je niet alleen een veilig gevoel, maar levert vaak ook een mooie besparing op. Dure aankopen hoef je namelijk niet meer los te verzekeren. Bij de Mastercard Classic zijn je aankopen 180 dagen verzekerd, maar bij de Mastercard Gold gaat dat nog een stapje verder. Je aankopen zijn dan namelijk een heel jaar, 365 dagen lang, verzekerd tegen verlies, diefstal en beschadiging.

Betaalgemak voor de hele familie

Een creditcard kan enorm praktisch en gemakkelijk zijn én ook de andere leden van jouw gezin kunnen hier mee van profiteren. In bepaalde gevallen kan het gemakkelijk zijn wanneer je partner of één van je volwassen kinderen ook de kans krijgt om betalingen te doen met de creditcard. Wanneer je een Mastercard Gold hebt, kan je kosteloos een extra kaart aanvragen die je door iemand uit je gezin kunt laten gebruiken. Bij een Mastercard classic zijn hier echter extra kosten aan verbonden.

Overal ter wereld veilig geld opnemen

De Mastercard Gold geeft je de mogelijkheid om over de hele wereld geld op te kunnen nemen. Met die kaart kan je tot maximaal € 1.750,00 per dag opnemen op welke plek dan ook. Dus waar je ook bent en waar je het geld ook voor nodig hebt, hiermee is dat geen probleem. De uitgever van de Mastercard Gold, ICS, houdt vierentwintig uur per dag en zeven dagen per week toezicht op alle betalingen die er uitgevoerd worden met de Mastercard Gold. Wanneer er een vermoeden van fraude is geconstateerd, wordt er direct contact met jou opgenomen. Zo kan je er altijd zeker van zijn dat niemand misbruik maakt van jouw kaart.

Extra dekking op je reisverzekering

Veel mensen gebruiken een creditcard wanneer ze naar het buitenland gaan. Voor reizen naar het buitenland wordt een reisverzekering vaak aangeraden. Wanneer je een reis boekt en die betaalt met de Mastercard Gold, krijg je er kosteloos een reisverzekering bij. Zo ben je verzekerd voor bagagevertraging, vluchtvertraging, reisongevallen en hulpverlening.

Mastercard Gold aanvragen

De Mastercard Gold is gemakkelijk aan te vragen op de website van Mastercard. Daar vind je bovendien alle informatie terug met betrekking tot rentepercentages, kosten en andere voorwaarden van de kaart. Om een Mastercard Gold aan te vragen moet je minimaal 18 jaar oud zijn en een vast maandelijks inkomen hebben. Daarnaast zal ICS een aantal vragen over je persoonlijke situatie stellen, waarna je de aanvraag kunt indienen. Vervolgens neemt ICS de aanvraag in behandeling en krijg je snel te horen of de aanvraag is goedgekeurd of niet.  

Wanneer de aanvraag wordt goedgekeurd, krijg je de kaart thuis toegestuurd. Die is op dat moment nog geblokkeerd, maar zal gedeblokkeerd worden als je tot activatie overgaat door het stappenplan te volgen. Vanaf dat moment kan je over de hele wereld profiteren van een creditcard met een groot betaalgemak. Altijd en overal de mogelijkheid om gemakkelijk te betalen. Ter controle kan je bovendien via jouw persoonlijke account op de website van ICS altijd je huidige saldo van de creditcard bekijken.  

Meer
Markten
Mijn Volglijst
Markten
BEL20