Cd&v krijgt boemerang in gezicht over beperking werkloosheid in tijd: “Er is een Vlaamse meerderheid, maak de deal met Dermagne” en ook, “u hebt de VDAB, waar wacht u op?”

Eén zaak heeft cd&v alvast wel geforceerd: er wordt heftig gekeken naar en gediscussieerd over het (Vlaamse) arbeidsmarktbeleid. Maar of Sammy Mahdi (cd&v) daarmee het gewenste effect haalde, toen hij dit weekend plots de bocht nam, en voorstander blijkt om de werkloosheid in de tijd te beperken? Feit is dat cd&v-minister van Werk Jo Brouns, die zich tot nu toe vooral op Landbouw profileerde, de volle laag kreeg in het Vlaams Parlement. Waarom is er nog geen deal met Pierre-Yves Dermagne (PS),

Dit premium artikel is exclusief voor abonnees
Abonneer je nu op Business AM!
Denk jij vooruit, aan de toekomst van morgen? Business AM is jouw leidraad doorheen verandering. Hol niet achter de feiten aan en maak deel uit van Vlaanderens snelst groeiende business website.
Al abonnee? Log in en krijg toegang tot alle premium artikels.
Meer premium artikelen
Meer

Ontvang de Business AM nieuwsbrieven

De wereld verandert snel en voor je het weet, hol je achter de feiten aan. Wees mee met verandering, wees mee met Business AM. Schrijf je in op onze nieuwsbrieven en houd de vinger aan de pols.