Carrefour start met online winkelen

De supermarktketen Carrefour start met online winkelen. Carrefour zegt daarbij te mikken op gehaaste consument. Door die nieuwe dienstverlening kunnen klanten kunnen hun bestelling plaatsen op de website van Carrefour en vanaf de dag nadien hun aankopen afhalen in een winkel naar keuze. In een eerste fase heeft de consument keuze uit drie afhaalpunten. In de loop van volgend jaar wordt het aanbod uitgebreid tot een vijftigtal afhaalpunten. In totaal kan de klant online kiezen uit ongeveer 8.000 producten. Ook de andere winkelketens hebben een online winkelaanbod of bereiden die dienstverlening voor. Het vorige decennium was de GB-groep één van de eersten om online shoppen aan te bieden, maar dat project werd wegens gebrek aan bijval stopgezet. Op dat ogenblik was de markt nog niet rijp voor die manier van winkelen. (MH)

Meer
Mijn Volglijst

Wall Street schudt virusvrees af

29/11/2021 21:08

(ABM FN-Dow Jones) De Amerikaanse beurzen zijn maandag deels hersteld van de stevige klap voor het weekend, toen de markten schrokken van een nieuwe coronavariant.

De S&P 500 won op het slot 1,3 procent op 4.655,27 punten, de Dow Jones index steeg 0,7 procent en eindigde op 35.135,94 punten en Nasdaq sloot 1,9 procent hoger op 15.782,83 punten.

Lees meer...
Markten
Lees meer...
Markten
Mijn Volglijst
Markten
BEL20