Brico Plan-it opent negende vestiging in Ternat

Op de vroegere Ikea-site in Ternat heeft een Brico Plan-it de deuren geopend. Het betreft de negende vestiging van Brico Plan-it in België. Daarbij wordt opgemerkt dat de vestiging in Anderlecht vooral een Franstalig klantenbestand heeft opgebouwd en er werd gezocht naar een winkel om het Nederlandse publiek in de rand rond Brussel te kunnen bedienen. De ligging is volgens Brico Plan-it uitstekend om mensen aan te trekken uit de regio van Meise tot Aalst en Ninove. Brico Plan-it is de eerste nieuwe vestiging op de vroegere Ikea-site in Ternat. Op de site is echter nog plaats voor een winkel van 5.000 vierkante meter. Gehoopt wordt echter dat er ook daarvoor een kandidaat zal kunnen gevonden worden. Daarbij wordt onder meer gedacht aan een elektronicaketen, die de site volgens Brico Plan-it nog commerciëler zou kunnen maken. Brico Plan-it heeft in Ternat 75 werknemers. Ikea verhuisde ruim twee jaar geleden van Ternat naar Gent. (MH)

Meer
Mijn Volglijst

Forse vertraging van de Belgische economie in zicht

09/12/2021 10:20

(ABM FN) De groei van de Belgische economie is in het vierde kwartaal vermoedelijk sterk vertraagd. Dit voorziet de Nationale Bank van België donderdag in een nieuwe raming. 

“Tegen het einde van het derde kwartaal lag de activiteit boven het peil van vóór de pandemie. Verschillende factoren wegen nu echter op de groei”, waarschuwde de Nationale Bank. 

Verwacht wordt dat de groei zal teruglopen van 2 procent in het derde kwartaal tot 0,2 procent in het vierde kwartaal.

Lees meer...
Markten
Lees meer...
Markten
Mijn Volglijst
Markten
BEL20