Bolero heeft volgens het onderzoeksbureau Sia Partners de beste beleggingsapp van België

Volgens het onafhankelijke internationale onderzoeksbureau Sia Partners heeft Bolero de beste beleggingsapp van ons land. In de wereldwijde ranking verovert de broker de vijfde plaats.

In het nieuws: SIA Partners ging op zoek naar de beste beleggingsapps in meer dan twintig landen, verspreid over vier continenten.

  • Uit dat onderzoek blijkt dat Bolero de beste beleggingsapp van ons land heeft. Op wereldschaal moet de broker slechts vier andere apps voor laten gaan.
  • Volgens het onderzoeksbureau “integreert ​ Bolero een compleet, goed ontworpen beleggingsplatform met een uitgebreid assortiment van producten en toegewijde telefonische ondersteuning.”
  • Céline Pfister, CEO Bolero, reageert alvast tevreden op de bekroning. Ze laat in een eerste reactie weten dat de app van Bolero onlangs nog een make-over heeft gekregen. “Dat liet ons toe om onze sterktes nog meer in de verf te zetten. Nog meer zetten we in op een breed productaanbod op diverse markten, gekoppeld aan sterke gebruikservaring. Dit zien we ook in de aangroei van nieuwe klanten waarbij meer dan 30 procent jonger is dan 30 jaar”, klinkt het. “Daarnaast bieden we onze klanten zeer uitgebreide informatie over financiële markten en diverse mogelijkheden tot opleiding.”

Sommige Belgische-Nederlandse brokers ontbreken in de rangschikking

Opgemerkt: SIA Partners voegt eraan toe dat applicaties van verschillende bekende Belgisch-Nederlandse banken niet geëvalueerd werden omdat ze niet aan de minimumcriteria beantwoorden om opgenomen te worden in de rangschikking. Deze applicaties hebben bijvoorbeeld te beperkte functionaliteiten, gebruikservaring of producten.

  • Voor dit onderzoek nam het adviesbureau drie type apps onder de loep: beleggingsapps die geïntegreerd zijn in een bankapp, beleggingsapps die duidelijk gebonden zijn aan een bank en zogenaamde “stand-alone” apps.

Wil je op de hoogte blijven van alles wat er zich afspeelt in de financiële wereld? Niels Saelens, een journalist met een passie voor financiën, volgt alles op de voet op. Via deze link kan je je inschrijven op zijn dagelijkse nieuwsbrief.


Meer