Albert Heijn gaat nog eens 30 supermarkten in België openen

De Nederlandse supermarktketen Albert Heijn zet de ambitie door om de komende jaren nog ruim 30 winkels te openen in ons land.

Dat heeft Raf Van den Heuvel, topman van Albert Heijn België, gezegd op de opening van een nieuwe vestiging in het Wijnegem Shopping Center. Woensdag opende daar het 49ste filiaal in België. In totaal kwamen er dit jaar zeven winkels bij.

Nog volgens de general manager voor Albert Heijn België blijft de ambitie om in de komende jaren te evolueren naar 80 winkels. ‘Dit is de derde winkel die we openen in één maand tijd. Ook vandaag voelen we dat de Vlaming ons diep in het hart gesloten heeft. Onze bewezen succesformule slaat aan.’

Quid Jumbo?

De intrede van de Nederlandse concurrent Jumbo in België, doet Albert Heijn overigens niet van strategie veranderen. ‘Er komt meer concurrentie, maar wij blijven onze eigen koers varen.’

Van een prijzenoorlog wil Van den Heuvel niet spreken. ‘Wij zijn gekend om onze gekke promoties. Ze zijn deel van onze identiteit en komen niet als een reactie op anderen. Die acties zijn bovendien bonussen bovenop de al erg lage prijzen die we elke dag hanteren’, klinkt het.

Meer
Markten
Mijn Volglijst
Markten
BEL20