Florale witte wijn meets hazelnootpraliné

Geen beter gastronomisch huwelijk dan wijn en chocolade. Dat vonden ze ook bij Neuhaus, waar ze de expertise van sommelier Sepideh Sedaghatnia inriepen voor een ‘winepairing’-pralinecollectie. Onder de feestjes voor je smaakpapillen: een praline met zachte vulling van earl grey, mangopuree en acaciahoning, voor bij een krachtige rode wijn. Of wat dacht je van een praline op basis van acaciahoning, krokante hazelnootpraliné en kardemom, voor bij een florale witte wijn?

Te koop vanaf okt

Dit premium artikel is exclusief voor abonnees
Abonneer je nu op Business AM!
Denk jij vooruit, aan de toekomst van morgen? Business AM is jouw leidraad doorheen verandering. Hol niet achter de feiten aan en maak deel uit van Vlaanderens snelst groeiende business website.
Al abonnee? Log in en krijg toegang tot alle premium artikels.
Meer premium artikelen
Meer

Ontvang de Business AM nieuwsbrieven

De wereld verandert snel en voor je het weet, hol je achter de feiten aan. Wees mee met verandering, wees mee met Business AM. Schrijf je in op onze nieuwsbrieven en houd de vinger aan de pols.