3 keer pittig non-alcoholisch met Gimber

Gimber is het geesteskind van ondernemer Dimitri Oosterlynck uit Buizingen, die op zoek ging naar een smakelijk non-alcoholisch aperitief. Het biologische gemberconcentraat kun je in verschillende varianten gebruiken:

1. Gemberlimonade: Voeg 3 cl toe aan een glas bruiswater. Werk af met ijsblokjes, een takje tijm of munt en een partje limoen.

2. Warme opkikker: Giet een scheutje bij je groene thee of muntthee en werk af met limoen. Voor pittige chocolademelk: voeg 3 cl Gimber toe aan je k

Dit premium artikel is exclusief voor abonnees
Abonneer je nu op Business AM!
Denk jij vooruit, aan de toekomst van morgen? Business AM is jouw leidraad doorheen verandering. Hol niet achter de feiten aan en maak deel uit van Vlaanderens snelst groeiende business website.
Al abonnee? Log in en krijg toegang tot alle premium artikels.
Meer premium artikelen
Meer

Ontvang de Business AM nieuwsbrieven

De wereld verandert snel en voor je het weet, hol je achter de feiten aan. Wees mee met verandering, wees mee met Business AM. Schrijf je in op onze nieuwsbrieven en houd de vinger aan de pols.