Goudwinsten en luxe: Carrefours Scanmania promotiecampagne in Sint-Niklaas


Key takeaways

  • Een promotiecampagne in Carrefour-winkels biedt 5 goudstaven als prijzen.
  • Winnaars kunnen beloningen zoals reizen en bonuspunten claimen door hun klantenkaart te scannen.
  • Wekelijkse aankondigingen zullen nieuwe winnaars onthullen tot de wedstrijd eindigt.

Een promotiecampagne in de Carrefour-winkel van Sint-Niklaas biedt vijf goudstaven aan als prijzen. De campagne, die eind september van start ging, omvat kortingen op verschillende producten.

Het “Scanmania”-evenement, dat loopt tot 27 oktober, omvat talrijke prijsverlagingen en een wedstrijd waarbij klanten beloningen kunnen winnen zoals 50 reizen ter waarde van 1.500 euro, 25 miljoen “bonuspunten” en vijf goudstaven van 250 gram. Een 75-jarige winnaar, die ervoor koos anoniem te blijven, claimde de eerste goudstaaf op donderdag. Deze prijs is naar schatting 18.225 euro waard, gebaseerd op de goudprijs op 1 augustus 2024, exclusief kosten, volgens de website van de winkel.

Prijsuitreiking en aankomende winnaars

De CEO van Carrefour België overhandigde de goudstaaf persoonlijk aan de gelukkige winnaar. Wekelijkse aankondigingen zullen nieuwe winnaars onthullen voor de resterende vier gouden staven tot de wedstrijd is afgelopen. Deelname vereist registratie op de speciale website en een bezoek aan een deelnemende winkel. Klanten moeten hun “Carrefour Bonus Card” (klantenkaart) scannen bij de kassa om een “Scanmania”-coupon te krijgen.

Wil je toegang tot alle artikelen, geniet tijdelijk van onze promo en abonneer je hier!

Meer

Ontvang de Business AM nieuwsbrieven

De wereld verandert snel en voor je het weet, hol je achter de feiten aan. Wees mee met verandering, wees mee met Business AM. Schrijf je in op onze nieuwsbrieven en houd de vinger aan de pols.