5 draadloze headphones die de prijs-kwaliteitvergelijking doorstaan

Draadloze headphones zijn niet altijd afschuwelijk duur. Er zijn voor alle noden intussen degelijke exemplaren op de markt, of u nu gaat sporten of vooral pendelt.

1. Skullcandy Ink’d: populair en kleurrijk

Voor geen zestig euro krijgt u Skullcandy: behoorlijk geluid in een jong jasje. De Skullcandy komt ook in verschillende kleuren en is prijs-kwaliteit nauwelijks te kloppen. Te koop voor 52,95 euro (bij bol.com).

2. Plantronics Backbeat Pro 2: kwaliteitsoorkussen

Oortjes zijn fijn, maar wie lang wil luisteren, is beter af met headphones. Een draadloos kwaliteitsexemplaar vindt u bij Plantronics. De Backbeat Pro 2 zit comfortabel, biedt toch die geluidskwaliteit maar blijft nog net weg van de piekprijzen. Voor 172,5 euro te vinden (bij FNAC).

3. Bose Soundsports: sport zonder zorgen

Lopen of fitnessen met muziek in, dat vraagt om een speciaal design, dat ze bij Bose ook betaalbaar houden. Voor 139 euro (bij Coolblue) blijven deze goed zitten zonder in te boeten op audio.

4. Jabra Move: stijlvol retro

Zijn uw earphones een verlenging van uw persoonlijkheid, dan zijn Jabra’s een aanrader. De Jabra Move is te vinden voor 62 euro (bij bol.com). Die kan u naadloos laten aansluiten op een outfit, want ze zijn te verkrijgen in meerdere kleuren.

5. Shure SE112 Sound Isolating Earphones: noisecanceling voor een prijsje

Zijn uw earphones vooral een bescherming tegen de buitenwereld? De Shure SE112 houdt de collega’s buiten voor 46 euro (op Amazon). Dat staat meteen ook garant voor audio die uw open office-plan ook doet vergeten.

Meer
Markten
Mijn Volglijst
Markten
BEL20