5 vakantiebestemmingen die nu nog ongerept zijn

Nu vliegreizen steeds goedkoper worden en een steeds groter deel van de wereldbevolking de middelen heeft om verre reizen te maken, neemt het aantal ongerepte vakantiebestemmingen in sneltempo af. Dit zijn vijf bestemmingen waarvan men nu nog in alle rust kan genieten, maar die op korte termijn overspoeld dreigen te worden door hordes toeristen.

1. Gozo, Malta

[media-credit name=”By The Sea” link=”https://trailers.apple.com/trailers/universal/bythesea/” align=”alignnone” width=”1019″]by-the-sea-movie-gozo-malta[/media-credit]

Het kleine eiland Gozo, op 20 minuten per ferry vanuit Malta, is de perfecte vakantiebestemming voor wie zon, rust en natuur zoekt. Een indrukwekkende door kliffen afgebakende kustlijn en de prachtige baai van Magar ix-Xini vormden het decor voor de film ‘By The Sea’ die Angelina Jolie en Brad Pitt er in 2014 kwamen draaien.

Het bezoek van de steracteurs zorgde al voor een groei in het aantal toeristen, maar verwacht wordt dat voorstelling van de film eind dit jaar de hele wereld zal toelaten om Gozo te ontdekken en bezoeken. Wie het eiland nog in alle rust wil bezoeken, kan dus maar beter snel boeken.

Meer
Markten
Mijn Volglijst
Markten
BEL20