Vier dagen extra tijd om belastingaangifte in te dienen

De FOD Financiën heeft de deadline om de belastingbrief via Tax-on-web in te dienen met vier dagen verlengd.

In het nieuws: Wie zijn belastingaangifte via de digitale weg invult, heeft tot en met 19 juli de tijd om dat te doen. Dat is vier dagen later dan normaal.

  • De FOD Financiën zag zich door technische problemen genoodzaakt om de deadline op te schuiven. “Door die problemen hebben sommige gebruikers moeilijkheden gehad met het indienen van hun aangifte via MyMinfin”, klinkt het.
  • Wie de aangifte op papier invult, is hoe dan ook al te laat. Die deadline is verstreken op 30 juni. De fiscus verwacht de complexe aangiften ten laatste op 16 oktober in zijn brievenbus.

Opgelet: Er verandert niets voor wie zijn aangifte heeft ingediend, maar (eenmalig) nog iets wil wijzigen. Die deadline blijft op 15 juli liggen.


Wil je op de hoogte blijven van alles wat er zich afspeelt in de financiële wereld? Niels Saelens, een journalist met een passie voor financiën, volgt alles op de voet op. Via deze link kan je je inschrijven op zijn dagelijkse nieuwsbrief.


Meer

Ontvang de Business AM nieuwsbrieven

De wereld verandert snel en voor je het weet, hol je achter de feiten aan. Wees mee met verandering, wees mee met Business AM. Schrijf je in op onze nieuwsbrieven en houd de vinger aan de pols.