Thuiswerken doe je in stijl

Geschreven met input van Twenty Four Webvertising.

We werken massaal thuis, waarbij het gevaar op de loer ligt dat je nauwelijks nog je huis uitkomt. Geen goeie zaak als we gezond willen blijven en een beetje fris en fruitig een werkdag willen doorkomen. Daarom is regelmatig achter dat bureau vandaan komen een must. Ga naar buiten, beweeg! En zorg ervoor dat je er goed uit blijft zien. 

Thuiswerken is de norm, maar dat wil niet zeggen dat je dagenlang in een joggingbroek of welk huispak dan ook door het leven moet gaan. Houd jezelf in shape door die joggingbroek louter tijdens een workout aan te hebben en de rest van de tijd toch te kiezen voor een mooi jurkje, goeie blouse of overhemd met jeans. Kortom; trek aan wat lekker zit, maar kies voor stijl. Of je nu wel of niet de deur uit gaat. 

Stijlvolle tas is een must

Daar horen in alle gevallen ook stijlvolle accessoires bij zoals een goed passende zonnebril en een elegante tas. Een tas als je alleen maar thuiszit, zal je denken? Zeker wel. Je ruimt je laptop erin op en houdt alle dossiers goed bij elkaar in die fraaie tas. Voordeel: geen troep op de keukentafel, een overzichtelijk bureau en mocht je wel de deur uitgaan dan heb je al je spullen direct bij de hand. Stijlvolle tassen als een laptoptas, elegante rugzak of mooie schoudertas zijn dan ook een must. 

Je kunt je hart aan alle mogelijke tassen ophalen als je online op zoek gaat. De meeste tassencollecties zijn online te vinden en te bestellen. Omdat het er zo ontzettend veel zijn is het goed om te kiezen voor een site van een betrouwbare aanbieder, waar je door middel van filters al snel een juiste keuze kunt maken. Kies voor de filters als: dames of heren, en maak een keuze voor een bepaald materiaal, merk, kleur, het juiste formaat voor een laptop en ga zo maar door. Op die manier tref je al snel een reeks tassen die passen bij wat jij voor ogen hebt. 

Weet waar je de schoudertas heren voor gebruikt

Een van de belangrijkste aspecten is waar je de tas voor wilt gebruiken. Een shopper zet je anders in dan een laptoptas en een schoudertas heren is van een ander kaliber dan een weekendtas. Het type tas is dus ook een bewuste keuze. Alhoewel veel tassen tegenwoordig ook multifunctioneel zijn in te zetten. Denk aan die eerdergenoemde schoudertas die natuurlijk ook als handtas kan worden gedragen. Kies je voor de sportieve variant dan is zo’n tas een optie als je die ook crossbody dragen kunt. 

Online filteren maakt de keuze voor een tas makkelijker

Nog sportiever is mogelijk de rugzak die tegenwoordig niet alleen voor wandelingen wordt ingezet, maar ook naar kantoor kan worden gedragen. Kies die rugtas die bij jouw outfit past en bij het doel waar je deze voor wilt gebruiken. Er zijn prachtige leren exemplaren waarmee je niet alleen sportief, maar ook stijlvol voor de dag komt. Andere rugzakken zijn weer superveilig doordat ze zijn vervaardigd van snijvast materiaal. Rugzakken die je ook casual wilt dragen zijn van een soort materiaal gemaakt dat een stootje hebben kan. Kortom; de keuze is enorm en daarom is filteren puur gemak als je gaat zoeken. 

Heb je uiteindelijk een reeks tassen online voor je, dan is kiezen nog niet altijd even gemakkelijk. Want behalve die flinke schoudertas waar je alles in kwijt kunt, heb je ook een mooi heuptasje gezien, dat nu net handig is tijdens het shoppen of voor tijdens de fiets- en wandeltochten die je regelmatig maakt. Dat is nu het fijne van online shoppen. Je kunt op je gemak nog eens overwegen om dat andere tasje erbij te nemen. Eén klik en je krijgt jouw favorieten thuisgestuurd. Je krijgt gewoon zin om er mee naar buiten te gaan. En dat is goed. Want de hele dag thuiswerken en binnen blijven is gewoonweg niet gezond.