Roularta stopt met afzonderlijke publicatie tijdschrift Bizz

Het mediabedrijf Roularta stopt met het ondernemerstijdschrift Bizz. De inhoud van het blad zal onder een afzonderlijke Bizz-rubriek worden ondergebracht in het zakenmagazine Trends. Roularta heeft het daarbij over een volledig vernieuwd concept. De rubriek zal geleid worden door Camille Van Vyve. Er wordt aan toegevoegd dat de eigen toon, stijl en aanpak van Bizz niet zal worden gewijzigd. De nieuwe regeling gaat half september in. Dan zullen ook de financiële bladen Cash en MoneyTalk worden samengevoegd onder leiding van hoofdredacteur Steven Vandenbroeke. Het vernieuwde blad verschijnt wekelijks in combinatie met Trends en zal ook afzonderlijk verkrijgbaar zijn. Roularta zegt met de nieuwe formules de oplages nog te willen opdrijven. Op dit ogenblik wordt gewag gemaakt van 314.000 lezers. (MH)

Meer
Mijn Volglijst

Beursblik: Deutsche Bank verlaagt koersdoel Umicore

09/12/2021 07:30

(ABM FN) Deutsche Bank heeft donderdag het koersdoel van Umicore verlaagd van 52,00 naar 44,00 euro met een ongewijzigd Houden advies.

Batterijmaterialen met een hoog nikkelgehalte dragen de voorkeur weg van de autofabrikant. Dit heeft tot gevolg dat er minder vraag zal zijn naar de oplossingen van Umicore, volgens analist Tim Jones. 

Dit komt bovenop het tekort aan halfgeleiders, wat de verkopen de komende jaren onder druk zal zetten. 

Lees meer...
Markten
Lees meer...
Markten
Mijn Volglijst
Markten
BEL20