04. Cyber Security Special – Notis Iliopoulos

Cyber Security Special - 14/04/2023

In de laatste aflevering van onze Cyber Security Special gaan we in gesprek met Notis Iliopoulos, Chief Cyber Security Business in de Benelux voor NTT DATA Europe & Latam.

Online bedreigingen treffen dagelijks de bedrijfswereld, lokaal en globaal. Met grote impact indien een aanval ‘lukt’: van pakweg medische apparatuur tot transportsystemen, de energiesector, kantoorwijken, steden en gemeenten, you name it.

Er heerst een onduidelijk – in vele gevallen onbestaand – wettelijk kader: het internet is qua normen en waarden – en beveiliging van privacy – nog best te vergelijken met de Wild West.

Wat is de huidige stand van zaken op het gebied van cyberbeveiliging in de westerse wereld? Kunnen bedrijven zich wapenen tegen kwaadaardige cyberaanvallen? Kunnen de daders makkelijk opgespoord worden? Wat zijn de nieuwe ontwikkelingen en te nemen maatregelen bij de bescherming van informatiegegevens? In een werkveld dat digitaliseert met de snelheid van het licht: is het überhaupt nog mogelijk om ooit 100% digitale online veiligheid te bieden?

De antwoorden op al deze vragen krijgen we van 4 gerenommeerde keynote sprekers, experts in internationale Cybersecurity, aan de vooravond van het Cybersec Europe Event in Brussel. Business AM sprak met ieder van hen, te bekijken en te beluisteren in 4 specials.

Guest(s) : Notis Iliopoulos

 
Meer