01. Young Lab – Verhoging van het inschrijvingsgeld, het begrotingsakkoord, alcoholgebruik en de staking bij Delhaize

Young Lab - 05/04/2023

In deze aflevering gaat men dieper in op de verhoging van het inschrijvingsgeld bij het hoger onderwijs, de invloed van het nieuwe begrotingsakkoord op jongeren, het alcoholgebruik bij jongeren en de staking bij Delhaize.

De eerste Young Lab-aflevering werd gehost door Lisa Jiroflée (KU Leuven), met als gasten Selena Zwijsen (UAntwerpen), Jeroen Bergers (KU Leuven) en Gaspard Dekoster (Arteveldehogeschool).


In het radioprogramma “Young Lab” bespreken vier gedreven jongeren wekelijks een aantal zelf gekozen topics uit de actualiteit. De vier jongeren, elk met hun eigen expertise en ervaring, belichten deze onderwerpen vanuit verschillende invalshoeken en delen hun visie en inzichten.

Het programma biedt niet alleen een platform voor jonge professionals om hun stem te laten horen, maar helpt hen ook zich te ontwikkelen tot de leiders van morgen. Het biedt nieuwe perspectieven op actuele onderwerpen en kunnen een verfrissende kijk geven op traditionele oplossingen.

Door te luisteren naar de jongeren, kunnen ondernemers en beleidsmakers hun kennis en begrip van de huidige trends en uitdagingen vergroten en hun beslissingen hierop aanpassen.

Kortom, “Young Lab” is een inspirerend Business AM radioprogramma dat niet alleen de stemmen van jonge professionals versterkt, maar ook een waardevolle bron van informatie en inspiratie is voor ondernemers, beleidsmakers en het bredere publiek.

Guest(s) : Lisa Jiroflee, Selena Zwijsen, Jeroen Bergers, Gaspard Dekoster

Moment(s) :

 
Meer