President Wereld Schaak Federatie werd ontvoerd door buitenaardse wezens

Rusland heeft een lange traditie van spionnen en informanten, maar de laatste spionagezaak moet zelf Dmitri Medvedevs wenkbrauwen hebben doen fronsen, toen hij Kirsan Ilyumzhinov, de miljonair-president van Kalmukkië, en tevens het hoofd van de Wereld Schaak Federatie (FIDE), verleden week op de Russische staatstelevisie hoorde zeggen dat hij in 1997 door een UFO werd meegenomen. Volgens Ilyumzhinov werd hij  in zijn appartement in Moskou ontvoerd en bracht hij daarna uren met buitenaardse wezens op een ruimteschip door, waar ze gesprekken voerden.

‘Ik kwam personen in gele ruimtepakken tegen, waarmee ik met behulp van hersengolven kon communiceren, aldus Ilyumzhinov in The Daily Telegraph. De ‘aliens’ vertelden de politicus dat zij op aarde waren om monsters te verzamelen. ‘Ze gaven me ook een rondleiding door hun ruimteschip. Ik zou het zelf ook niet geloofd hebben, als er niet drie getuigen waren geweest. Dat waren mijn chauffeur, een minister en mijn assistent.’

Het Russische parlementslid Andrey Lebedev kan met het verhaal van Ilyumzhinov niet lachen en eist dat het Kremlin een onderzoek instelt om te weten of Ilyumzhinov niet per ongeluk staatsgeheimen heeft gelekt toen hij communiceerde met de buitenaardse bezoekers.

Kalmukkië is een Russische autonome republiek in de Noordelijke Kaukasus met zo’n 300.000 inwoners. Het land is tweeëneenhalve keer groter dan ons land.

[Op de foto staat Kirsan Ilyumzhinov afgebeeld met schaakmeester Garry Kasparov]

Meer
Mijn Volglijst

Idylla van Biocartis kan omikron detecteren

09/12/2021 06:29

(ABM FN) Het Idylla-platform van Biocartis kan de omikron-variant van het coronavirus detecteren. Dit bleek donderdagochtend uit een persbericht van het diagnosticabedrijf.

Binnen de 90 minuten levert de rRT-PCR test van Biocartis resultaat op.

Door de nieuw ingebouwde  ‘dual target’-technologie in de covid-test en het Idylla-toestel, kunnen mutaties zoals omikron beter worden ontdekt.

Door: ABM Financial News.pers@abmfn.beRedactie: +32(0)78 486 481

Lees meer...
Markten
Lees meer...
Markten
Mijn Volglijst
Markten
BEL20