Pitch Perfect

Ben jij een ondernemende, ambitieuze vrouw met een baanbrekend zakelijk idee of een zaak die meer aandacht verdient? Wil je jouw ondernemerstalent tonen en anderen inspireren met je visie? Dan is dit jouw kans!

Business AM lanceert in samenwerking met Generation WOW de wedstrijd Pitch Perfect, exclusief voor vrouwelijke ondernemers met een briljant idee. Of je nu pas begint of een gevestigd waarde bent, we willen jouw innovatieve ideeën en unieke perspectieven horen.

Pitch jouw project en wordt uitgenodigd in onze studio voor een exclusief radio-interview op Business AM. Bovendien gaat de winnares aan de haal met een radiospot waarbij we haar project gedurende een maand lang onder de aandacht van onze luisteraars brengen. 

Kortom waar wacht je nog op? Meld je nu aan via onderstaand formulier, pitch jouw idee en krijg een platform voor jouw project via het krachtig nieuwskanaal van Business AM. 

Deelnemen kan t.e.m. nu zondag, 23:59. De jury beraadslaagt de volgende dag. De winnares wordt op maandag 27 maart bekendgemaakt. 

Over Business AM: 

Business AM is de snelst groeiende zakelijke nieuwssite en radiozender in België. Het nieuwskanaal richt zich op ondernemers en besluitvormers en biedt waardevolle inzichten en analyses over onderwerpen als ondernemen, economie, politiek en technologie.

Business AM Radiostudio