Permanente schade bij Belgische horeca door coronacrisis

De horecasector heeft het moeilijk om uit de put te klauteren die de coronacrisis veroorzaakt heeft. Dat blijkt uit onderzoek van bedrijfsdataspecialist Altares Dun & Bradstreet. Vooral bij cafés en restaurants ligt de economische activiteit nog steeds beduidend lager dan voor corona.

Het onderzoek: Altares meet maandelijks per sector de handelsintensiteit. Dat is een graadmeter voor de economische activiteit op basis van het factuurverkeer (bijvoorbeeld het aantal facturen dat circuleert)

Dit premium artikel is exclusief voor abonnees
Abonneer je nu op Business AM!
Denk jij vooruit, aan de toekomst van morgen? Business AM is jouw leidraad doorheen verandering. Hol niet achter de feiten aan en maak deel uit van Vlaanderens snelst groeiende business website.
Al abonnee? Log in en krijg toegang tot alle premium artikels.
Meer premium artikelen
Meer

Ontvang de Business AM nieuwsbrieven

De wereld verandert snel en voor je het weet, hol je achter de feiten aan. Wees mee met verandering, wees mee met Business AM. Schrijf je in op onze nieuwsbrieven en houd de vinger aan de pols.