Markten:
Markten inladen...

DONDERDAG 02 APR

Business 24/7

Zoeken
scrollTop top

Onlinesolutionattorney.be: 24/7 beroep doen op een advocaat via Skype

Logo Business AM

19/10/2016 | Dominique Dewitte | 2 min leestijd

In België kan voor juridisch advies en bijstand van een raadsman voortaan beroep worden gedaan op het digitale platform Onlinesolutionattorney.be. De initiatiefnemers zeggen met hun platform een gespecialiseerde, snelle en efficiënte service te willen bieden tegen duidelijke en doorzichtige tarieven.

Tegelijkertijd wordt aan advocaten de mogelijkheid geboden met een breder publiek in contact te komen en zich meer bekend te maken. Op dit ogenblik biedt het platform de diensten aan van bijna dertig advocaten. “De werkwijze van Onlinesolutionattorney is heel eenvoudig,” benadrukt Cynthia Charlier, één van de initiatiefnemers achter het nieuwe concept. “De potentiële klant krijgt op de website de keuze tussen een aantal materies en kan ook een voorkeur voor de vorm van consultatie – met Skype of email – aangeven.” “Eventueel kan ook een sleutelwoord over het probleem worden ingegeven. Vervolgens krijgt de potentiële klant toegang tot een lijst met beschikbare advocaten. Na een selectie van de raadsman kan een consultatie worden gevraagd en kunnen honoraria en alle andere kosten worden afgesproken.” Opgemerkt wordt dat de tarieven voor een consultatie op Skype goedkoper zijn dan een antwoord met email. “Voor de advocaat neemt een consultatie met email immers meer tijd in beslag dan een gesprek op Skype,” zeggen de initiatiefnemers. “Tegelijkertijd kan op email een efficiëntere service worden geboden. Het advies dat de advocaat met een email verstrekt kan door de klant immers zelf gemakkelijk worden doorgestuurd aan andere partijen die mogelijk bij het dossier zijn betrokken. Die communicatie ligt met Skype veel minder voor de hand.” De service van Onlinesolutionattorney is vierentwintig uur per etmaal en zeven dagen per week toegankelijk.


Logo BusinessAM

Business AM | Zo gezegd

Watermark

Ik denk dat de universiteit er in essentie is om plezier te maken en om te bewijzen dat je je huiswerk kan maken. Maar ze is er niet om te leren.

Elon Musk
Logo Business AM

Business AM | Stocks

Logo Business AM

Business AM | Zo gezegd

Quote van de dag Elon Musk

Ik denk dat de universiteit er in essentie is om plezier te maken en om te bewijzen dat je je huiswerk kan maken. Maar ze is er niet om te leren.

Elon Musk
zo gezegd michel barnier

Er zijn veel ernstige verschillen tussen het VK en de EU over de toekomstige handelsrelatie. Een akkoord is mogelijk… al is het moeilijk.

Michel Barnier, hoofdonderhandelaar brexit voor de EU
Quote van de dag corona

We moeten rationeel blijven. Maar de kans om het virus in te dammen wordt kleiner. We bereiden ons ook voor op een pandemie.

Tedros Adhanom Ghebreyesus, directeur-generaal van de WHO
Goed gezegd Sanna Ma

De American Dream kan je best in de Scandinavische landen realiseren.

Sanna Marin, premier van Finland
zo gezegd Hillary Clinton

Niemand vindt Bernie Sanders leuk. Niemand wil met hem werken, en hij krijgt niets gedaan.

Hillary Clinton