Hoe belangrijk is de omvang van vrouwenborsten… voor een man?

Hoe belangrijk is de omvang van vrouwenborsten… voor een man? Een interessante vraag die wordt beantwoord door auteur Richard Wiseman in zijn boek 59 Seconds: Change Your Life in Under a Minute:

Onderzoekers plaatsten een vrouw in een discotheek en brachten tot driemaal toe latex-borstvergroters in haar bh om haar borstomvang te vergroten: ‘De vrouw (die van nature een A-cup had en door studenten was omschreven als ‘iemand met een gemiddeld aantrekkelijk uiterlijk’) werd gevraagd in en nachtclub plaats te nemen in de buurt van de dansvloer, terwijl een van de wetenschappers zich verdekt had opgesteld en noteerde hoe vaak de vrouw ten dans werd gevraagd. Twaalf weken lang introduceerden de wetenschappers op verschillende tijdstippen latex-borstvergroters in haar bh, waardoor haar A-cup uitgroeide tot een B- en daarna een C-cup.

De resultaten waren even flagrant als voorspelbaar

Zonder borstvergroters (A-cup) werd ze op één avond gemiddeld 13 maal ten dans gevraagd. Wanneer haar borsten tot een B-cup werden vergroot kon ze op een verzoekje van 19 mannen rekenen. Maar toen de vrouw met haar valse C-cup bij de dansvloer postvatte, zouden in de loop van één avond gemiddeld 44 mannen haar ten dans vragen.’

via GIPHY

Meer
Markten
Mijn Volglijst
Markten
BEL20