Deze maand in Newsweek: “Na de pandemie: utopie of dystopie”

De nieuwe Newsweek, powered by Business AM, ligt in de rekken met opnieuw heel wat interessant leesvoer dat stof tot nadenken biedt:

Newsweek - Editie 15
Newsweek – Editie 15
  • Sinds 1987 faciliteert het Erasmusprogramma de uitwisseling tussen Europese studenten. Daar komt nu in het Verenigd Koninkrijk een einde aan, met de nodige kritiek.
  • Nu de regering de kernuitstap in 2025 overweegt, spraken we met de hoofdingenieur die meebouwde aan de eerste kerncentrale in Doel en een potentiële kernramp vermeed. 
  • Er zijn 2 soorten naties: rijke en opkomende. En dan is er Argentinië… het enige ontwikkelde land dat zich terug onderontwikkelde.

In het dossier ‘Na de pandemie: utopie of dystopie’ blikken we, als de vooruitgangsdenkers die we zijn, al even vooruit naar een wereld na corona.

  • We leggen de vinger aan de pols van mogelijke veranderingen aan het kapitalisme zoals we dat vandaag kennen.
  • De luchtvaartsector opnieuw van de grond krijgen zal geen evidentie zijn, maar wat zullen de langetermijngevolgen zijn voor zowel privé- als zakenreizen?
  • Luidt het succes van vrouwelijke leiders tijdens de coronacrisis een nieuw politiek tijdperk in? Een meer meritocratisch model lijkt zich alvast op te dringen.

Inclusief LUX: Hoe beleggen?

LUX: Editie 3 - Hoe beleggen?
LUX – Hoe beleggen?

In LUX vertellen we je hoe je het best kan beleggen, wat het verhaal is achter het unieke wijnlabel dat het huwelijk van koning Boudewijn en koningin Fabiola eert, en voor hoeveel euro ‘De man die de wolken meet’ van Jan Fabre recent geveild werd.

We nemen je mee naar de andere kant van Brugge, testten de Tesla Model 3 voor je uit, en laten je alvast wegdromen van een boho chique vakantiehuis in Damme.

En inclusief de lifestylebijdrage LUX: Buiten is het nieuwe binnen

LUX - Editie 3
LUX – Editie 3

Nadat we de hele winter klappertandend rond de buitenkachel hebben gezeten, is het tijd ons te laven aan de zon, de lentebries en de blauwe lucht.

Nu buiten al even het nieuwe binnen is, wordt het tijd om the big outdoors op te zoeken. En neen, daarvoor hoeft u niet naar Canada of de Sahara te trekken. Het dak van de wereld wordt het dak van uw jeep, uw hangende tuinen van Babylon creëert u met een schitterend groendak en met een natuurlijke zwemvijver in uw tuin is het elke dag vakantie.

Maak uw buitensalon extra stijlvol en leer maderacocktails te shaken of ga met vrienden padellen, respectievelijk hét upcoming drankje en sport van het moment!

En wil u postcovid een nieuwe wending aan uw leven geven? Dan begeleidt onze vastgoedspecialist u in het kopen van een bijzonder vakantieverblijf: wordt het een charmant kasteeltje in Frankrijk of een statig Engels landhuis?

Geniet van deze extra dikke LUX, gooi de ramen wijd open en maak van de lente een buiten-gewoon succes!

Waar kun je het nieuwe magazine kopen?

Je leest dit alles en méér in ons magazine dat vanaf woensdag 21 april in de rekken ligt. Te koop bij je dagbladhandelaar en supermarkt of via een abonnement dat gratis bij je thuis bezorgd wordt.

Meer
Markten
Mijn Volglijst
Markten
BEL20