Meer vluchten Brussels Airlines in oktober en november

Brussels Airlines breidt haar vluchtaanbod in het najaar uit. Er wordt een reeks frequenties en routes toegevoegd naar vakantie- en zakenbestemmingen, zo laat de Belgische luchtvaartmaatschappij maandag weten.

In september/oktober zal Brussels Airlines 45 procent van haar normale vluchtaanbod uitvoeren met 27 toestellen.

Het nieuwe netwerk is aangepast aan de marktvraag en de momenteel gekende reisbeperkingen. Nieuwe bestemmingen op de middellange afstand zijn Bazel, Birmingham, Bologna, Edinburgh, Göteborg, Milaan Linate en Warschau.

Door de aanhoudende reisbeperkingen buiten Europa stelt Brussels Airlines de heropstart van haar langeafstandsvluchten uit tot augustus. Die heropstart was oorspronkelijk gepland voor 22 juni.

De voorziene heropstart blijft onder voorbehoud van goedkeuring door de lokale overheden, klinkt het. De luchtvaartmaatschappij wil ook Freetown, hoofdstad van Sierra Leone, weer met Brussel verbinden vanaf augustus.

Brussels Airlines zegt te beseffen dat passagiers nog altijd met verschillende onzekerheden te kampen hebben. Ze kunnen daarom blijven rekenen op extra flexibiliteit bij het omboeken. Wie om bepaalde reden niet meer kan reizen of zijn reisplannen liever wijzigt, kan gratis omboeken naar een latere datum voor 31 december 2021 en zelfs zijn bestemming wijzigen.

Reizigers hoeven niet onmiddellijk contact op te nemen. Ze krijgen tot 31 januari 2021 de tijd om de luchtvaartmaatschappij te laten weten op welke datum en waar ze naartoe willen reizen.

Meer
Markten
Mijn Volglijst
Markten
BEL20