‘Man van middelbare leeftijd heeft niets te zoeken bij veel jongere vrouw’

Vrouwelijke singles van over de vijftig hebben het niet gemakkelijk om een man van hun leeftijd te vinden. Veel oudere mannen richten hun pijlen liever op jongere vrouwen.

Auteur Ken Solin schrijft op de Huffington Post dat dit dom is, omdat een relatie met iemand van de eigen leeftijd veel voordelen biedt:

✓ Vrouwen van over de vijftig hebben veel meer emotionele, seksuele en intellectuele diepgang dan jongere vrouwen.

✓ Ze hebben even veel levenservaring als de mannen zelf. Beiden kennen de wereld en hebben hun hele leven hun vaardigheden aangescherpt.

✓ Ze hebben carrières, intieme relaties als moeders en dochters en lange vriendschappen opgebouwd, die hen waardevoller hebben gemaakt als partners.

✓ Seks met een oudere vrouw is vaak beter dan met een jongere, schrijft de 67-jarige Solin op basis van zijn eigen ervaring.

Veel fantastische oudere vrouwen hebben moeite met het vinden van een goede man. Solin vond zelf echter op 67-jarige leeftijd de liefde van zijn leven op een online datingsite. Volgens hem is online daten dus niet iets voor oudere mannen die op zoek zijn naar groene blaadjes, maar het perfecte platform voor het vinden van je levenspartner – idealiter iemand van rond je eigen leeftijd.