Maak kans op het boek ‘Werk slimmer, verdien meer!’

De business guide voor financiële rust – ontmasker de mol in je bedrijf

Ben jij zo’n ondernemer die al jaren niet meer op vakantie ging, of werk je nog tegen een studententarief? Ondernemen start altijd met een mooie droom, maar eindigt vaak in organisatorische chaos en financiële onrust. Winst maken met je bedrijf staat niet gelijk aan geld verdienen. Wat je nodig hebt, is de knowhow om je product om te zetten in cash.

In haar boek Werk slimmer, verdien meer! leert auteur Ilse Dieltjens je de knepen van het vak ondernemen en voorkomt ze dat je zelf de saboteur van je bedrijf wordt. Speel het ondernemersspel met acht bewezen winstknoppen en ga voor maximaal resultaat. Draai aan de cashflow button en krijg grip op je cijfers. Tune jezelf tot een business(wo)man in plaats van een ‘platte verko(o)p(st)er. Gebruik slimme marketing die aansluit bij het DNA van je zaak.

Met deze bevattelijke business guide hou je de spiegel zelf in handen. Wil je financiële rust in zes maanden? Kijk erin en zeg tegen jezelf: hell yes! Werk slimmer, verdien meer en maak je droom als ondernemer waar! Je persoonlijke bankrekening zal je dankbaar zijn.