Lening voor kleine bedragen

Soms zit je net even krap met je geld. Je wasmachine gaat net kapot en je moet natuurlijk meteen een nieuwe kopen maar hebt het geld niet klaarliggen. In zo’n geval kunt u een lening voor een kleiner bedrag overwegen. Een lening op afbetaling voor een kleiner bedrag is mogelijk van €501 tot ongeveer €2.500. Je leent een bedrag op een relatief korte looptijd omdat je zeker weet dat je het bedrag binnen enkele maanden terug kunt betalen. Met deze lening kan je allerhande kleine financiële tegenvallers opvangen zoals je kapotte wasmachine, een dure reparatie aan je wagen of bijvoorbeeld een fiets die gestolen is. Wanneer dergelijke zaken kapot of gestolen zijn, voel je immers de impact daarvan direct. Je hebt je wasmachine natuurlijk nodig voor dagelijkse wasjes en je fiets of je auto voor jouw dagelijkse vervoer naar het werk. Het is dan prettig om te weten dat je met deze lening op afbetaling altijd geld beschikbaar hebt om dergelijke onvoorziene zaken direct op te vangen.

AanbiederMin leningMax leningGratis vrijblijvende simulatie (tip)
€ 1200€ 75.000Simulatie maken
€ 500€ 10.001Simulatie maken
€500,01€ 25.000Simulatie maken
€5001€50.000 Simulatie maken
€1250€50.000Simulatie maken

Let op: geld lenen kost ook geld!

Voordelen van een Lening kleine bedragen

De Lening kleine bedragen is er voor vrijwel iedereen. Het grote voordeel van een lening is de geringe omvang van het bedrag. Hierdoor kan je met allerlei financiële instellingen en banken in zee gaan. Er zijn inmiddels een hoop aanbieders in België beschikbaar. Je hebt dus heel wat keuze.

Misschien vind je het ook niet prettig om voor langere tijd vast te zitten aan afbetalingen. Ook dan is deze lening een optie. Een leenbedrag van €2.500 kan je bijvoorbeeld over maximum 24 maanden terugbetalen. Het voordeel hiervan is dat je snel weer af bent van de lening en dus geen financiële verplichtingen meer hebt. Die lening is dus een uitkomst wanneer je weet dat je nog geld tegoed hebt, bijvoorbeeld van de belasting of een andere financiële meevaller maar nog niet precies weet wanneer je dat geld gaat ontvangen. Zo kan je met een gerust hart een grotere uitgave doen.

Je kan deze lening online en via telefoon aanvragen of een afspraak met één van onze financiële adviseurs maken.

Nadelen van een Lening kleine bedragen

Een nadeel van een lening voor kleine bedragen is soms de relatief hoge rente. De rente kan hoger zijn dan 10%. Immers, omdat deze lening een korte looptijd heeft en een laag kredietbedrag betreft, is de rente soms hoger. Omdat de looptijd van deze lening zo kort is, betaal je relatief gezien wel veel rente maar weet je ook dat het rentebedrag zelf eigenlijk niet zo heel hoog is.

Waar kan je een Lening kleine bedragen afsluiten?

Sinds de opkomst van internet kan je vanuit het comfort van je eigen huis allerlei leningen vergelijken bij online aanbieders. Omdat er online zoveel aanbieders zijn, is het verstandig om een goede vergelijking te maken. Leg dus alle voorwaarden voor de lening naast elkaar en kies het krediet met de meest gunstige rente en afbetalingsvoorwaarden. Zo maak je de beste keuze voor jouw lening.

Lening kleine bedragen bij Santander Consumer Finance

Santander Consumer Finance is één van de financiële instellingen waar leningen voor kleine bedragen wordt aangeboden. Je kunt via de website van Santander een simulatie uitvoeren zodat je direct ziet wat je maandlasten eventueel kunnen zijn voor deze lening. En je leent verantwoord, je weet op voorhand welk maandbedrag je betaalt en wat de looptijd is tijdens de ganse afbetalingsperiode. Ideaal wanneer je de lening over een vaste looptijd wilt aflossen.

Meer
Markten
Mijn Volglijst
Markten
BEL20