Kletterende ruzie tussen bouwgroep Versluys en KV Oostende

Coup de théâtre in Oostende. Bouwgroep Versluys heeft de letters ‘Versluys Arena’ zonder medeweten van voetbalclub KV Oostende van de stadiontribune verwijderd.

‘Deze actie komt er nadat KVO een gerechtelijke procedure heeft opgestart tegen Bouwgroep Versluys naar aanleiding van een betwisting rond betalingen ivm de stadionnaam. KVO laat zich hier echter niet door intimideren en vervolgt zijn gerechtelijke stappen’, legt de voetbalclub uit op haar website. ‘Daarnaast wordt er gecontroleerd of er tijdens het verwijderen van de letters geen schade is berokkend aan de tribune’, voegt de club er fijntjes aan toe.

Daarmee lijkt de liefde tussen beide partijen voorbij. In 2016 onthulden toenmalig KVO-voorzitter Marc Coucke en Bart Versluys, CEO van Bouwgroep Versluys, de naam van het vernieuwde Oostendse stadion, voorheen het Albertparkstadion.

Volgens Het Laatste Nieuws en Het Nieuwsblad eist KVO 400.000 euro voor dit seizoen om de naam Versluys aan het stadion te verbinden. Maar volgens CEO Bart Versluys is er niet eens een contract en kwam de club tal van beloften op het vlak van publiciteit niet na.

Oostende is sinds kort in handen van de Amerikaanse investeerder Pacific Media Group (PMG).

Lees ook: Coronacrisis kost Belgisch voetbal 96 miljoen euro

Meer
Markten
Mijn Volglijst
Markten
BEL20