Keytrade Bank

Ben je op zoek naar een online bank voor trading? Dan is Keytrade bank een geschikte oplossing voor het regelen van je bankzaken. Het voordeel van een online bank is dat je als klant geen geld betaalt voor dure kantoren en dat al je bankzaken zoals investeringen en beleggingen te regelen zijn vanuit het comfort van je eigen huis. Of, indien je onderweg bent, heb je natuurlijk ook toegang tot al je financiën en geldzaken middels je smartphone, tablet of laptop. Door je financiën actief en zelf te beheren, heb je je geldzaken altijd en overal in de hand en verlies je nooit het overzicht. Erg belangrijk waar het je persoonlijke financiële situatie aangaat. Nu, maar ook in de toekomst. Door zelf jouw beleggingen te beheren ontgaat je nooit meer een goede kans op een investering en hoef je niet meer te wachten op de kantoortijden van je bank. Je ziet, het voordeel van een internet trading bank is voor jou, de klant!

Waarom kiezen voor Keytrade bank?

Keytrade bank is al 21 jaar de absolute marktleider op gebied van online trading. Keytrade bank is opgericht met als doel het gebruiksgemak te vergroten voor klanten die meer grip willen op hun financiële zaken. Keytrade bank doorstond probleemloos de financiële crisis van het afgelopen decennium en heeft daarmee een vertrouwd gezicht gekregen en een vaste plek verworven als betrouwbare partner voor het beheren en verrichten van online trading. Het uitgangspunt van Keytrade bank is het bevorderen van de investeringsposities van zowel klant als bank. En niet zonder succes; Keytrade bank groeit gestaag verder en is inmiddels absolute marktleider op de Belgische online trading markt.

Keytrade bank: ook voor je dagelijkse geldzaken

Keytrade bank staat bekend als marktleider voor online trading maar wist je dat je ook voor je dagelijkse geldzaken bij hen terechtkunt? Je kunt met de app van Keytrade al je betalingen verrichten en je krijgt snel en gemakkelijk inzicht in de stand van zaken van al je rekeningen. Ook heb je door middel van de app direct toegang tot honderden financiële markten en kan je direct handelen op de 18 belangrijkste beurzen wereldwijd.

Een scala aan betaalmogelijkheden maakt natuurlijk deel uit van jouw betaalmogelijkheden bij Keytrade bank. Je pakket bestaat uit één of meerdere bankkaarten. Naar wens kan je jouw betaalpakket uitbreiden met postpaid of prepaid credit cards. Met de VISA credit cards van Keytrade bank, welke in de standaard variant komen en de Gold-variant, zijn jouw (online) aankopen standaard verzekerd. Met de Gold card van Keytrade bank geniet je bovendien van extra verzekeringen zoals reisannulatie en –onderbrekinsgverzekering, verlengde garantieverzekering en reisbijstandsverzekering. En het beste van alles? De kaarten zijn helemaal gratis voor jou als klant bij Keytrade bank. Keytrade bank is dus een voordelige keuze voor het regelen van je dagelijkse bankzaken.

Trading bij Keytrade bank

Het absolute paradepaardje van Keytrade bank is eenvoudigweg het gemak waarmee je voortaan online handelt en al je trading posities beheert. Je vindt bij Keytrade bank opties voor allerlei trading instrumenten zoals aandelen, opties en turbo’s. Met Keytrade bank heb je altijd en overal toegang tot financiële beurzen. Bovendien heb je de beschikking over handige en exclusieve analysetools zoals Global Analyzer en Idea Centre. Wil je doeltreffender beleggen? Dan biedt Keytrade bank handige alert systemen. Met de realtime koersen beschik je bovendien altijd over de laatste en meest gedetailleerde informatie waardoor je doelmatig en effectief belegt. Hierdoor heb je de ultieme grip op al jouw beleggingen en is trading voortaan een fluitje van een cent.

Woonkrediet afsluiten en beheren bij Keytrade bank

Ook je woonkrediet, één van de belangrijkste kredieten die je afsluit, kan je veilig en goedkoop onderbrengen bij Keytrade bank. Of het nu gaat om de aankoop van je woning of een verbouwing, het woonkrediet van Keytrade bank geeft je flexibiliteit en zekerheid. Naast de financiering van je woning of je verbouwing kan je een lopend woonkrediet ook oversluiten naar Keytrade bank zodat je voortaan geniet van alle voordelen. Misschien ben je van plan een eigen huis te bouwen. Ook voor woonkrediet voor een nieuw te bouwen woning kan je terecht bij Keytrade bank. In alle situaties waarin je een woonkrediet wenst, doet Keytrade bank een simulatie voor jou zodat je inzicht krijgt in de financiering van je nieuwe woonplek en je dus altijd weet waar je aan toe bent.

Makkelijk overstappen naar Keytrade bank

Keytrade bank maakt het je gemakkelijk door jou alle zaken uit handen te nemen wanneer je besloten hebt over te stappen. Zo hoef jij je geen zorgen te maken dat je bankzaken tijdelijk niet goed geregeld zijn. Je kunt binnen tien dagen al volledig overgestapt zijn van je oude bank naar Keytrade bank. Keytrade bank zorgt ervoor dat iedereen die jou regelmatig betalingen, facturen of domiciliëringen stuurt, op de hoogte wordt gebracht van de wijziging van je bank en bijbehorende rekeningnummer. Zo wordt het jou gemakkelijker gemaakt en hoef je niet in te zitten over je betalingen.

Keytrade bank biedt ultiem gebruiksgemak en je kunt vrijwel alles zelf regelen via de handige app. Heb je toch nog vragen? Dan kan je Keytrade bank dagelijks ook telefonisch bereiken. Onze telefonisten staan iedere dag van 9 tot 22 uur klaar om je bij te staan wanneer je vragen hebt over jouw rekening of over één van de financiële producten. Ook kan je hier terecht voor deskundig advies.

Meer